bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Te vroeg

op 15/01/2012

Deze blog gaat niet over het tijdstip waarop bitch doorgaans op school arriveert, maar over de natuur. Omdat het een mooie zonnige zondagmiddag was en de afspraak van bitch niet doorging, besloot zij lopend naar de plaatselijke supermarkt te gaan om het een en ander voor het avondeten aan te schaffen. We waren uitgegaan van een middagje borrelen en dan lekker makkelijk een pizzaatje in de oven. Maar nu de borrel – met dank aan bitchgenoot –  niet doorging, kon er best gekookt worden.
Al wandelend langs tuintjes en perkjes viel het bitch ineens op dat er al bloemetjes in sommige planten zaten. De bomen zijn nog keurig kaal, maar in het grasveld stonden al madeliefjes. Verderop in een tuintje stond een vlierachtige struik te bloeien terwijl de paarse besjes er nog aanhingen. Nog een tuintje verderop stond een lief lichtpaars bloemetje vreselijk zijn best te doen. Net zo’n bloemetje stond tussen de fietsen van bitchkind te lonken en in de voortuin zijn de narcissen al druk aan het groeien. En vanavond gaat het vriezen. Dat kan niet goed gaan! Maar bitch heeft ze vastgelegd zodat er in elk geval bewijs is!   


5 responses to “Te vroeg

  1. Blompadrone ;-) schreef:

    Eerste foto ook van jou? Toppertje! Paarse bloem is maagdenpalm, ik zag vandaag de witte variant maar ook bougainville! In Portofino, flauw hè?

  2. Charlotte schreef:

    Waaaaah bloempjes!!!! Toch wel. Ik dacht ze laatst ook al gezien te hebben. Flowerrr powerrrr

  3. Christel schreef:

    Toch nog een zinvolle besteding van je zondagmiddag, nu onze drank-date niet doorging…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: