bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Dinsdag = werkdag

op 28/02/2012

Er zijn alweer drie vakantiedagen verstreken dus het is de hoogste tijd om iets nuttigs te gaan doen! De taakverdeling was als volgt:

Snoeipadrone wierp zich op de tuin om nog meer rozen te snoeien en nog meer troep op de trap te dumpen. Niet omdat het nodig was, maar omdat hij zondag niet gefotografeerd was tijdens zijn noeste arbeid. Het afval heeft hij uiteindelijk geheel volgens de aanwijzingen van de jodelpadrone achterin de tuin gestort zodat daar een mooie natuurlijke afscheiding kan ontstaan. Ja, ja.

Jodelpadrone jodelde niet, maar rommelde wat op de computer. Installeerde een programmaatje om te kijken hoe het internetverbruik verloopt. De heren zijn niet zo tevreden over hun huidige provider. Die had gemeld dat er op hun stukje van de wereld teveel gebruikers zijn dus dat ze daarom wel de capaciteit maar niet de kosten gehalveerd hadden.

Anderefamiliezus heeft zich tot doel gesteld om tijdens deze vakantie haar hele e-reader uit te lezen en óók nog een speurpuzzelboekje vol te kalken. Bij dat laatste heeft bitch vanavond maar een handje geholpen. En tussendoor past anderefamiliezus op Thomas die er evengoed tot twee keer toe vandoor ging. 

Bitch, tenslotte, wierp zich op het invullen van de inschrijfformulieren voor het voortgezet onderwijs en de bijbehorende papierwinkel. Dat communiceerde bitch ook op facebook, maar ze werd onmiddellijk verraden door de niet-snoeipadrone die reageerde dat bitch op het terras zat. Aan het eind van de middag mocht bitch nog even met de punto door de heuvels scheuren om bij de supermarkt een potje augurken te halen. Leuk, leuk, leuk! 

Kortom, de club van vier heeft vandaag vooral de schijn van hard werken opgehouden. Maar ja, het weer was dan ook op een absoluut dieptepunt vandaag, zoals op de foto’s te zien is. Morgen maar eens naar de Middellandse Zee. Het wordt 19 graden.


One response to “Dinsdag = werkdag

  1. snoei padrone schreef:

    Nu het restafval nog even vastleggen en dan ben ik tevree

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: