bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Smart bitch

op 25/04/2012

De afgelopen weken heeft bitch weer veel geleerd. Daar gaat zij natuurlijk niet uitgebreid verslag van doen want dat wordt snel saai. Maar in grote lijnen komt het hier op neer: Bitch gaat beter voor zichzelf zorgen!

Vandaag deed zich een mooi moment voor om dat eens in de praktijk te brengen. De plaatselijke GGD had gemaild en gebeld dat er een leskist klaarstond die bitch voor haar groep besteld had. Nou wist bitch uit haar hoofd niet precies welke leskist, maar dat maakt niet zoveel uit. Eerst maar eens ophalen.

Vandaag dus met de auto naar school en samen met een gespierde leerling uit groep 8 naar de GGD gereden. Leskisten gaat bitch niet zelf tillen, want bitch zorgt goed voor zichzelf! Gezellig kletsend reden spierbundel en bitch naar de GGD, parkeerden de Kangoo met de extra grote laadruimte vlak voor de deur en meldden zich bij de receptie. “O ja, de leskist voor bitch.” reageerde de baliemevrouw enthousiast. “Ik pak hem even.” Binnen tien seconden was zij terug met een doosje van 25 x 25 x 7cm met daarin een (leuk!) bordspel. Dat was ook de naam van de leskist: “het brugklasSPEL”.

Spierbundel stelde nog grappenderwijs voor het spel in de achterbak te zetten, maar bitch vermoedde dat het ook wel gewoon op schoot kon. Goed geregeld, bitch!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: