bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bah!

op 09/06/2012

Bitch is keurig opgevoed. Echt waar! En soms heeft zij daar last van. Neem nou gisteren, vrijdag 8 juni. Bitch wandelde om half 12 het speelplein op om pleinwacht te lopen bij de onderbouw. Haar eigen groep was op dat moment aan het gymmen, vandaar dat er tijd was voor pleinwacht. Bij het naar buiten gaan viel de bitchblik op zwerfblikjes die zich rondom de boom verzameld hadden.
Keurig opgevoed, dus bitch bukt zich en verzamelde vier blikjes in twee handen. Drie energydrinkblikjes en één bierblikje, sommige niet helemaal leeg. Met aldus gevulde handen liep bitch richting prullenbak, waarvan er overigens meer dan genoeg op het plein staan/hangen dus de blikjes hadden niet op de grond hoeven liggen. Maar dat even terzijde. Vlakbij de prullenbak maar nog net te veraf kreeg bitch ineens de behoefte om te hoesten.
Keurig opgevoed, dus bitch bracht de rechterhand met blikjes naar haar mond en draaide de hand een halve slag zodat zij tegen de rug van haar hand kon hoesten. De resten uit het energyblikje en het bierblikje plonsden vrolijk over/in de jas, het shirt en de bh van bitch. De collega’s die het zagen gebeuren moesten erg lachen en zelf zag bitch er ook de humor wel van in.
Het vervolg laat zich raden. Bitch stonk een uur in de wind naar oud bier en chemische energydrank. Zo goed en zo kwaad als het ging, heeft bitch zichzelf en haar kleren geprobeerd te reinigen, maar het was behelpen. En reservekleren waren er niet. Niet in de goede maat, het houdt zo ongeveer bij maat 104 op. De rest van de dag heeft bitch doorgebracht in de lucht van een kroeg op zondagmorgen. Na schooltijd vlug (zo vlug als ging met wind tegen) naar huis gegaan. Bah! Waarom ruimen die hangjongeren hun rotzooi niet gewoon op. Niet keurig opgevoed?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: