bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Nieuwe poging

op 19/02/2013

Bitch waagt nog maar eens een poging tot bloggen. Na de eenzame kerst is het er niet meer van gekomen. En dat is jammer. Er gebeurt genoeg in het woelige leventje van bitch, maar het ontbrak aan tijd/fut om daarover te bloggen. Maar nu is het tijd voor een nieuwe poging.

De woeligheid des levens zit momenteel vooral in de werksfeer. Bitch heeft het moeilijk. Met haar klas, maar vooral met zichzelf. Er zijn twee grote vragen: kan ik het nog wel en – vooral – wil ik dit nog wel / vind ik het nog wel leuk? En dat laatste houdt bitch erg bezig. Er is nog geen antwoord, maar bitch is zoekende. Gesprekken met de werkgever, met fietsvriendin, met de bitchgenoot (uiteraard!), met bella sorella en nog veel meer anderen moeten bitch op weg helpen om uiteindelijk zelf de conclusie te trekken. Ter ondersteuning daarvan zal bitch meer bloggen over school om een overzicht te krijgen van wat er zoal gebeurt. En uiteindelijk was dat ook het idee toen bitch in november 2006 (!) met deze blog begon.

Maarrrr… deze week is het vakantie. Bitch zit gezellig bij de mannen in Italië. Het land is wit, het huis is warm, de mannen zijn gezellig, de hond is lief, het programma is leeg. Er gebeurt af en toe iets onverwachts. Zo heeft bitch zich zaterdag bemoeid met de keuze van een zonnescherm voor op het terras en ging de club zondag op pad met een volkomen onbekend gezin om het huis te bekijken dat zij op het oog hebben. Man Italiaan, vrouw Nederlandse, twee ogenschijnlijk schattige meisjes. Ze waren ook wel schattig maar werden wat minder gezellig omdat ze moe waren. Na bezichtiging van het huis dronken we een biertje in Santa Maria, waar we nog net de naweeën van het carnaval meekregen in de vorm van wat wagens en heel veel confetti. Die Italianen gaan gewoon door met carnaval als in Nederland de vastentijd al is begonnen.
Maandag en dinsdag: dolce far niente. Alleen boodschappen gedaan. Verder lezen, computeren, puzzeltje. Relaxt! En donderdag sneeuwen we in, dus het is nog maar de vraag of bitch nog terugkomt. Gnagnagna.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: