bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Honds

op 20/02/2013

kongDe padroni (nou ja, die ene) kunnen zich bij tijd en wijle wat honds gedragen maar Thomas spant vandaag de kroon. Hij wil graag spelen met de kong. Dat houdt in dat je het ding (zie plaatje) weggooit, dat Thomas het terugbrengt en dan erg graag wil dat je hem afpakt en opnieuw weggooit. Maar als je dat dan probeert, het afpakken, dan begint hij te grommen. En aangezien bitch al eens in het been gehapt is door dit enthousiaste mormel gaat zij dit gevecht niet aan. Zo’n been kan het nog wel hebben, maar of de bitchvingers bestand zijn tegen het kaakgeweld van Thomas? Bitch neemt de gok maar niet. Tomas besluit dan maar op de kong te kauwen wat een irritant piepend geluid maakt: tanden op nat rubber.

Na een poosje stoeien en gooien meldt zich een vertegenwoordiger van het elektriciteitsbedrijf voor een goed gesprek met de padroni. De man wordt enthousiast begroet door Thomas en hij vindt dat leuk. De man. Thomas trouwens ook. Als het gesprek begint, begint ook het wangedrag. Thomas duikt weer met de kong op de bank en daagt bitch al blaffend uit om hem af te pakken en te gooien. Als het geblaf aanhoudt, plaatst bitch de kong op de vaste rustplaats zodat het hondje weet dat het klaar is. Thomas snapt dat wel. Loopt vervolgens de keuken in om daar te proberen een lege petfles uit de tas te stelen om mee te spelen. Dat vraagt dan weer veel aandacht van de borstelpadrone, die na een aantal vergeefse pogingen de tas dan maar op een stoel parkeert. Dan besluit Thomas dat er buiten het keukenraam iets is om vreselijk tegen te grommen. Bitch lacht achter haar puzzelboekje.

Als bitch zich verplaatst naar de computer om even te bloggen wordt het ineens rustig. Zou het dan misschien aan bitch liggen? Maar nee, hoor. Nog tijdens het typen van de blog begint het geëmmer en gepiep weer. Leuk hondje, die Thomas!


5 responses to “Honds

  1. gabbertje25 schreef:

    Wil je weten hoe je dat moet oplossen?

  2. rareDruif schreef:

    Geef mij maar een natte poes… eh een nette kater!

  3. Nee, hoor. Vind het wel leuk zo. En uiteindelijk belandde het hondje op het balkon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: