bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Takkenweer

op 08/07/2014

jewels legendEr waren al niet heel veel plannen voor vandaag, maar het weer was zo slecht dat bitch vandaag echt niets gedaan heeft. Bitchgenoot moest werken, dus de wekker ging om 7 uur, maar daarna is bitch gewoon weer in slaap gesukkeld. Vanaf een uur of 10 werd er afwisselend gelezen (Karen Slaughter – Veroordeeld) en een spelletje op de telefoon gespeeld.
Tegen 12 uur besloot de rug van bitch dat er wel genoeg gelegen was. Douchen, brunch met verse kersen en vervolgens op de bank met de laptop en de beentjes. Puzzel uit de VN gemaakt, gerommeld op de laptop en weer lezen.
Om half 4 richting supermarkt omdat er ook op een regenachtige dag gegeten moet worden en bitchgenoot opgehaald op het NS-station. De avond gevuld met een flauwe film en voetbal.
Samenvatting: druilerige, nikserige dag.

Gisteren was daarentegen nog best zinvol en vruchtbaar. Omdat bitch al in de eerste schoolweek met haar klasje op kamp mag, moest er nog van alles geregeld worden: boottickets, boodschappen, afspraak in het wrakkenmuseum. Allemaal gelukt! Hopen dat het dan wat minder regent. Of liever: helemaal niet.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: