bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Shock

op 09/07/2014

Onrustig nachtje. Bitchgenoot was toch wat erg wakker, voorafgaand aan zijn cardioversie. Om half negen moest hij zich melden bij de afdeling cardiologie. Tot onze verbazing wist de mevrouw van de receptie nog wie hij was. Dat hebben we wel anders meegemaakt. Er werd doortastend gewerkt vandaag. Binnen een halfuur lag bitchgenoot volledig bekabeld klaar voor de shock en werd bitch verzocht de kamer te verlaten.
Kopje koffie getapt, puzzelboekje uit de tas, even facebook checken op de telefoon en toen verscheen de aardige verpleger Winston alweer om de hoek van de deur met de mededeling dat ze klaar waren. Bitchgenoot lag er wat warrig bij. Hij was nog maar net uit de roes en had hele verhalen over heftige ervaringen, gevoelens, enz. Na drie keer shocken was het hart weer in het juiste ritme.
Even bijkomen, ontbijtje met koffie voor bitchgenoot en rond half elf verlieten we het ziekenhuis. Meteen even langs de apotheek voor andere medicijnen en dan zit het spannendst deel van de dag er weer op.

’s Middags als bitchgenoot even in bed ligt om bij te tukken, rijdt bitch naar de kiosk bij het NS-station om te kijken of ze daar nog een l’Homo voor de padroni kan scoren. Auto geparkeerd, mobiel parkeren ingeschakeld en naar de kiosk. Nog even kijkt bitch om en ziet dan hoe de ugly kangoo geheel uit eigen beweging de parkeerplaats weer verlaat. Handrem vergeten… Weer een shock! En géén l’Homo. Wél Nederlandse sudoku’s voor de jodelpadrone.

Het avondeten bestaat uit mosselen op z’n Spaans. Ze zijn weer heerlijk! En om tien uur de halve finale van het WK. Bitch en bitchgenoot zijn niet van die voetbalfanaten, maar dit soort wedstrijden worden toch wel bekeken. Inmiddels zijn er tachtig minuten verstreken en is er nog geen doelpunt gemaakt…

wk


One response to “Shock

  1. Stef Smulders schreef:

    Dan maar lHetero?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: