bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Cadeautjes

op 11/07/2014

2014-07-10 10.58.02Bij het afscheid nemen van groep 8 krijg je soms cadeautjes. Ook dit jaar werd bitch weer leuk in het zonnetje gezet. Twee ouders hadden een leuke fotolijst gemaakt met foto’s van bitch, van leerlingen en een aantal regelmatig door bitch gebezigde uitdrukkingen: “En nou wieberen!” en “Het is niet mijn afscheid, hoor!” En nog een paar, maar dit waren de leukste voorbeelden.
Daarnaast waren er de doosjes chocola in alle soorten en maten. Heerlijk, maar wel wat veel. Bitch was dus blij dat exoppaspoetsvriendin een doosje had ontvoerd voor de juf van haar kleinkind. Hoeft niet vervangen te worden. Maandag jl. even op bezoek bij Koogse broer en zus en huppekee, een doosje chocola mee. Zo gaat ie goed.
Van een jongen en zijn moeder kreeg bitch doe-het-zelf-kweekpotjes met vergeet-mij-niet en klavertjes vier. Meteen dezelfde avond al gedoehetzelfd en nu zijn er in beide potjes al plantjes te zien.
Van twee kinderen kreeg bitch een geurkaarsjesvariant. De ene bestond uit een glazen windlicht, met daarin een potje voor een waxinelichtje en goudkleurige korreltjes voor het geurtje. Helaas is dit setje gesneuveld bij een enthousiaste stapelactie van (daar is ze weer!) exoppaspoetsvriendin. Het andere pakketje bevatte een houten, hartvormig bakje met daarin een houder waarin onderin een waxinelichtje gaat en bovenop een plakje geurig kaarsvet. Dat heeft al een paar keer gebrand en het huis voorzien van een heerlijk geurtje.
pinguinkaartje  2014-07-11 20.26.30Het leukste cadeautje kwam van vier kinderen die samen in een groepje zaten vlak voor het bureau van bitch. Ze hadden met papier en losse oogjes van een stopflesje een pinguïn gemaakt. Het potje was gevuld met dropjes, waaronder een aantal pinguïndropjes. Eraan hing een pinguïnkaartje met de toepasselijke tekst “Have a cool birthday”. In het kaartje stond een wens van de vier kinderen en een regel uit de musical. Bitch was geroerd toen ze het pakketje thuis uitpakte. Zo persoonlijk! Twee van de kinderen heeft bitch op school nog extra kunnen bedanken, de andere twee hebben een kaartje thuisgestuurd gekregen.


2 responses to “Cadeautjes

  1. Stef Smulders schreef:

    en nu op naar Italie met de cadeautjes voor de padroni (chocola, ja lekker!)

  2. Geen chocola, daar is het te warm voor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: