bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Prut

op 21/07/2014

Het wil maar niet lukken met het weer. We zitten hier in La Plagne Soleil op ruim 2000 meter hoogte en de wolken zitten ook ongeveer op die hoogte. Vandaag geen stukje blauwe lucht gezien. Wel regen, van die drizzle. We hebben gelukkig genoeg boeken om te lezen, een laptop om af en toe het nieuws te kijken (als het werkt) en te bloggen. 

In de loop van de middag wordt het toch nog droog en bitchgenoot besluit een eindje te gaan wandelen. Bitch zwaait hem uit en ziet hem vervolgens binnen een kwartier alweer op het terras staan. Hij is linksaf naar boven gelopen maar daar valt niks te beleven. Dus nu de andere kant op. Nog eens een kwartier later belt hij op. Hij staat bij het station van de telebus – een kabelverbinding met La Plagne Centre – en is van plan naar beneden te gaan. Of bitch misschien mee wil. Nou is het gebruik van kabelbanen geen hobby van bitch, maar vooruit. Bitch pakt jas en tas en gaat naast het appartement op de bushalte staan. Er zijn allerlei gratis verbindingen van het ene La Plagne naar het andere. Het busje rijdt de hele dag heen en weer tussen Soleil en Village, waar het station van de telebus is. Gezellig samen zakken we af naar Centre en zwerven daar eindeloos door een complex waarin appartementen, kantoren, winkels en nog veel meer te vinden zijn. Vrij veel gesloten, helaas. Maar het loopt wel gezellig. De Spar is nu wel open en we doen nog maar wat inkopen. Nog even slenteren langs de minigolfbaan en potentiële eetgelegenheden en dan zwerven we weer terug naar de telebus. Even lekker een frisse neus gehaald. 

Terug in het appartement wordt er weer volop gelezen. En getukt. We eten brood omdat dat op maandag een goede combi blijkt te zijn met de reumapillen. Daarna nog wat tv kijken. Zelfs de Franse tv doet verslag van de toestanden rondom het neergestorte vliegtuig. Bitch blogt en maakt daarbij dankbaar gebruik van de foto’s van bitchgenoot. Hij heeft vandaag eindelijk de echte camera een keer gebruikt.

vakantie2014104 vakantie2014111 vakantie2014115 vakantie2014117


One response to “Prut

  1. Stef Smulders schreef:

    Ook hier regelmatig prut. Gister een bak regen en donderdag de volgende lading van 30 mm.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: