bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Schade

op 28/07/2014

De dag van vandaag meteen maar even doornemen. Op tijd opgestaan om geen andere reden dan dat de medicijnen anders in de war raken. We lezen in de grote hoeveelheid boeken die we hebben meegenomen: bitch in “Stoner” en bitchgenoot in “De Paus van Amsterdam.”
Op facebook verschijnen berichten over het noodweer in Nederland. Ook in de regio waar bitch vandaan komt, komt het met bakken uit de lucht. Bitch informeert maar eens per whatsapp hoe de bitchwoning erbij ligt. Bitchkind stuurt per omgaande een foto van de onder water gelopen steiger achterin de tuin en even later een foto van het doorweekte behang in de slaapkamer. De schade lijkt mee te vallen en we besluiten om ons daar na de vakantie dan maar druk over te maken. Ook bij vrienden en kennissen blijkt het nodige water op de verkeerde plekken terecht te zijn gekomen. We blijven er maar vrolijk onder.

In de middag gaan we uit op boodschappen bij de Esselunga. Eerst het lijstje afwerken en dan nog even rondkijken, o.a. bij de schoolspullen, maar er is niets bijzonders. Met alleen de nuttige boodschappen keren we terug bij de villa. Zo rond een uur of zes belt een van de gasten uit een andere B&B, waarvan de padroni ook aanspreekpunt zijn. Ze zijn met de auto naar Milaan geweest en de auto is daar opengebroken en leeggehaald. Heel vervelend. Ze hebben voor de verzekering een aangifte nodig en het verzoek is of een van de padroni mee kan naar de politie. Harkpadrone had het gesprek aangenomen en belooft dat kookpadrone (vanavond weer wel) zal terugbellen. Een poosje later meldt kookpadrone zich en kiest ervoor met de vaste telefoon terug te bellen. De persoon aan de andere kant van de lijn is in verwarring. Hij was helemaal niet in Milaan vandaag. En zijn auto is niet opengebroken. Er ontstaat tussen de padroni een discussie over wie er nou gebeld heeft (hún!) en in welke B&B ze zitten. Ze komen er niet uit. Nader onderzoek wijst uit dat het nummer uit de telefoon van kookpadrone niet goed overgenomen is. Hij heeft dus een volkomen willekeurige Nederlander (waarschijnlijk zelfs in Nederland) gebeld over de autobraak in Milaan. Hilariteit alom. Snel de juiste personen gebeld en een afspraak gemaakt om morgen de carabinieri te bezoeken. Er wordt  nog langdurig over geginnegapt terwijl kookpadrone zich aan zijn kooktaak wijdt. Zeg… heb jij nou een nieuwe leesbril? 😉

IMG-20140728-WA0000 IMG-20140728-WA000100wateradelft 00waterknie

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: