bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Plannen

op 12/08/2014

agendaWeer terug op het honk beginnen zoetjes aan de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Bitch heeft nog – heel ouderwets – een schoolagenda gekocht en daar heeft zij zich de afgelopen dagen mee bezig gehouden.

Allereerst moesten natuurlijk alle verjaardagen van familie, vrienden, collega’s en leerlingen erin genoteerd worden. Bitch heeft de schone taak om de collega’s een verjaardagskaartje te sturen dus dan is het wel handig als iedereen erin staat.

De tweede actie was het overnemen van de jaarplanning van school: vergaderingen, studiedagen, feestdagen, vakanties niet te vergeten, ouderavonden en meer van dat soort typisch schoolse activiteiten.

Vervolgens werkte bitch zich door de stapel theaterkaartjes voor komend seizoen heen. We dachten dat we niet zoveel kaartjes besteld hadden deze keer, maar al met al is het nog een flink pak.

Ook belangrijk is het rooster van bitchgenoot. Die heeft vroege diensten, late diensten, weekenddiensten en andere onregelmatige werktijden. En dan ook nog compensatiedagen. Toch wel handig om dat even op een rijtje te hebben.

Tot zover is bitch vandaag gekomen. Morgen nog even de vieringen van de kerk en de bijbehorende voorbereidingsdata noteren. En dan kunnen we gaan kijken of er nog tijd over is voor andere dingen. Klinkt heel heftig, maar het valt wel mee, hoor. Leuke agenda trouwens! Zo leuk, dat ik alle Loesjes meestal al gelezen heb voor het nieuwe jaar begonnen is. šŸ™‚


One response to “Plannen

  1. poedelpadrone schreef:

    27 maart Soldaat van Oranje, rij drie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: