bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Terug

op 10/11/2014

Dit weekend mocht bitch weer eens langs bij de oogspecialist in verband met het toegenomen aantal irritante vlekken in het rechteroog. Na wat kortdurende onderzoeken stelde de arts vast dat er niks heftigs aan de hand is. Geen enge gedoetjes, geen staar, geen netvliesloslatingen e.d. Alleen maar iets te veerkrachtige eiwitstrengen in het oogbalvocht die in elkaar getrokken zijn en daardoor ineens zichtbaar worden.De kans bestaat dat ze door de zwaartekracht uiteindelijk naar beneden zullen zakken en geen hinder meer veroorzaken. We zullen zien.
Bitch had zich van tevoren gerealiseerd dat de pupillen wel weer verwijd zouden worden en dat het een groot deel van de dag zou duren voor het zicht weer een beetje normaal zou zijn.
Rond 10 uur hing bitch alweer op de bank. Wat te doen? Een boekje lezen? Geen optie. Spelletje op de telefoon? Ook niet. Computeren? Nope. Piano spelen? Helaas. Gelukkig kwam er nog een helder plan bovendrijven. Verspreid over drie tassen (drie vestigingen van de Action afgestroopt) stonden er 26 schoencadeaus te wachten op een sintpapiertje. Dankzij een flitsende carrière bij de Blokker (not!) is bitch prima in staat om met beperkt zicht keurig nette pakjes te maken. En al pakkend en plakkend bedacht ze ineens dat één van de eerste bijdragen op de blog in 2006 ook over het inpakken van de schoencadeaus ging. Toen waren het er wel wat meer: vier groepen 7 en vier groepen 8.
Maar het resultaat was weer leuk en bitch heeft haar slechtziende dag weer goed besteed. Zo rond een uur of drie was het zicht zo helder, dat we samen boodschappen zijn gaan doen.
2014-11-08 11.15.45

2014-11-08 11.15.59

2014-11-08 11.16.06


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: