bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch is thuis

op 02/08/2015

Na de heerlijke vakantie is het moeilijk om weer aan de Hollandse pot te wennen. De Hello-Kittybox waar we een paar weken voor de vakantie mee begonnen zijn, is gepauzeerd tot de eerste schoolweek, dus we moeten het echt zelf verzinnen. Donderdag, de dag van terugkeer op het bitchnest, was niet zo moeilijk. Traditiegetrouw werd er gegeten bij de Chinees. En wat we eten is ook behoorlijk traditiegetrouw: rijsttafel Sezchuan, zonder toetje, mét biertjes. 

Daarna zijn we begonnen aan een verantwoorde combi van lekker en gezond. Vrijdag mosselen op zijn Spaans met een flesje Sardijnse wijn erbij, Karmis. Goede combi. Zaterdag kippenvleugeltjes met broccoli en krieltjes. Vandaag, zondag, lamskoteletjes met sugar snaps en gebakken aardappelschijfjes. Voor het eten een biertje geproefd dat door het bitchkind zelf gebrouwen is. Best lekker! 

De dagbesteding sluit eenvoudiger aan op de vakantie. Dagelijks wordt er heerlijk uitgeslapen. Eenmaal wakker brengt bitchgenoot koffie op bed en gaat dan zelf in bad liggen. Samen brunchen. Later op de dag even boodschappen doen voor de hiervoor beschreven maaltijden, beetje boekjes lezen in de frisse buitenlucht, eten, puzzeltje maken, beetje kleuren, tv-kijken en té laat naar bed omdat er van die prachtige films worden uitgezonden door de VPRO.

En vandaag maar eens een fietstochtje door de Zaanstreek gemaakt. Omdat het lekker weer was. Nog twee weken vakantie te gaan. We houden vol!

IMAGE1250


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: