bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitchgezinmomentje

op 09/08/2015

Zaterdag lekker gebarbecued met bitchkind en bitchkindvriendin. Bitch had al eerder de wens geuit om weer eens een rituele vleesfik te doen, maar bitchgenoot had er geen zin in. Teveel gedoe voor met z’n tweeën. Hij lijkt wel wat op de padroni. Daarom maar de bitchkids uitgenodigd met eerlijkheidshalve de uitleg erbij. Ze hadden er wel zin in, zeker toen bleek dat een geplande BBQ op zondag niet doorging.

Even overlegd met bitchkind wat hij wilde braden en toen bij de Appie inkopen gedaan. Na zijn werk en het rituele badderen na afloop ging hij aan de slag met de zalm en de lammetjes. Kruiden, pesto en olie erop. Bitch stortte zich op sauzen en salade en toen de BBQ aan. Nou, dat duurde even. Kennelijk was de BBQ door de vorige gebruiker niet schoongemaakt dus voordat de fik er daadwerkelijk in kon, heeft bitchkind uitgebreid staan schrobben op het rooster. Met succes!

We hebben heerlijk gegeten en daarbij genoten van de rosé van Monte Goedzo die we uit Italië hadden meegenomen. Helemaal goed! Helemaal gezellig! Als laatste waren de speklapjes aan de beurt, maar de BBQ was helaas al aan het uitgaan. Bitchgenoot heeft vervolgens eerst een paar keer de grilpan opgestookt in de keuken, zodat bitchkind de speklapjes daarop kon afbakken. Uiteindelijk belandden de lapjes gewoon in de koekenpan en dat werkte prima. Bitchgenoot en bitchkindvriendin zaten gezellig buiten te wachten en besloten dat het eigenlijk wel een beetje fris aan het worden was. Bij het opstaan om naar binnen te vluchten ontdekte bitchgenoot dat de muur de warmte van de zon nog vasthield dus al snel stonden de mafkezen afwisselend buik- en rugwaarts de muur te knuffelen. 

2015-08-08 21.15.24 2015-08-08 21.15.27


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: