bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Beetje stress

op 28/04/2016

Bitch heeft aangekondigd dat ze volgend schooljaar graag op een andere school wil werken. En vervolgens gebeurde er helemaal niks. Regelmatig checkte bitch de intranetsite van haar werkgever, maar daar trof ze alleen het reglement mobiliteit aan. Een tijdpad voor dit jaar was nergens te vinden. Op zeker moment vernam bitch via via dat de speeddatebijeenkomst gepland was voor 25 mei. Het werd zo langzamerhand dus wel tijd dat er iets ging gebeuren.

Afgelopen dinsdag kwam er per post een brief dat de beschikbare vacatures een dezer dagen gemaild zouden worden. En ja hoor, woensdag lagen ze in het elektronische postvak. Met een begeleidend schrijven. Er zijn veel vacatures, er moet per vacature een motivatiebrief geschreven worden, er moet een cv aangeleverd worden, er moet een registratie in het lerarenregister zijn en dat alles graag vóór 9 mei.

9 mei??? Las bitch dat nou goed? Dat is de maandag na de relatief korte meivakantie binnen ons bestuur! Dat betekent dus dat de laptop tóch mee moet naar Italië. Dat bitch daar dus brieven gaat schrijven. Dat directeuren niet bereikbaar zijn voor meer informatie. Bitch heeft er een mailtje aan gewaagd. Dat het voor een volgend jaar misschien aardig is om rekening te houden met de vakantie en mensen voldoende tijd te geven om te reageren.

Spannende tijden dus! De termijnen gaat bitch wel halen, maar waar ze volgend jaar werkt? Dat blijft nog even een geheim!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: