bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch is niet lief

op 23/04/2017

Er start een nieuw thema na de meivakantie, die overigens alweer voorbij is voordat de maand mei begint. We gaan aan de slag met dinosaurussen. Toen bitch dit meldde in haar klas ging er een gejuich op. Dit thema leeft. Afgelopen dinsdag had een stagiaire uit een andere groep geregeld dat er een paleontoloog in de klas kwam waardoor het enthousiasme alleen maar groter werd.
Bij de thema’s werken wij volgens een vast plan, dat onder andere inhoudt dat je start met de startactiviteit. Ja, daar moet je wel vier jaar voor gestudeerd hebben. Als startactiviteit wordt voorgesteld plastic dinopoppetjes in gips te gieten en de kinderen die dan weer in kleine groepjes te laten uitbikken. Dus… bitch op jacht naar dino’s.
Bij Noppes, de kringloopwinkel, een zak met vijf dino’s gescoord en voor de andere vijf ’s middags nog even de stad in. Iets te laat, maar als je gericht zoekt is het te doen.
Bij de Action (hofleverancier van het onderwijs) waren er helaas geen plastic dino’s. Wel pluche, maar dat gipst niet zo fijn.
Door naar de Big Bazar, maar die blijken in de opheffing te zitten. Winkel bijna leeg, alles voor ramsjprijzen en geen dino’s.
Vlak daarnaast de Intertoys. Wél dino’s maar te groot en te duur. €7 per stuk. Niet grappig. De kleine goedkopere exemplaren hadden ze niet meer. Het meisje bij de kassa legde het heel duidelijk uit: het is net als bij Albert Heijn. Je hebt gewone winkels en XL-winkels. Wij zijn een gewone winkel. Ze adviseerde bitch naar de grote Intertoys te gaan. Na enige doorvragen bleek dat ze de vestiging van Bart Smit bedoelde. Inmiddels overgenomen door of opgegaan in Intertoys. Zeker een grote winkel, maar nog midden in de overgang naar het Intertoysdom. Geen dino’s. Wel gehad. Dat schiet niet op.
Afbeeldingsresultaat voor speelgoed dinosaurus hemaLaatste inval: de Hema! Recht tegenover ex-Bart Smit. Op de speelgoedafdeling vond bitch boerderijdieren, zeedieren, wilde dieren in precies de juiste maat. Dan zouden er toch ook dino’s moeten zijn… Bitch had de hoop al bijna opgegeven toen ze onderin achteraan nog precies één ton met dino’s vond. Hij had zich vermomd als ton met boerderijdieren. Een rode. Maar er zaten écht dino’s in. Yes! Helemaal happy!
Op weg naar de kassa wordt bitch aan haar jas getrokken door een roze kleutermeisje, dat met luide stem diverse malen verkondigt dat zij die dino’s wil. Bitch antwoordde snel: “Ja, maar ik HEB ze!” Daarop reageerde een vrouw, vermoedelijk de moeder. Dat ik ze dan toch wel aan het meisje kon geven. Bitch dacht er niet over. En zei dat ook. Vermoedelijke moeder meldde dat ze dat niet aardig vond. Wist natuurlijk niet dat ze in discussie was met Bitch. 🙂 Om ze af te schudden adviseerde bitch om zelf een ton dino’s uit het rek te pakken en was zelfs zo ‘aardig’ om met haar vinger in de richting van het dinoloze rek te wijzen, waarop het tweetal afdroop. Snel betaald en naar huis. Wat is het toch fijn om een bitch te zijn!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: