bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch moet!

op 19/06/2018

Het is niet goed, als bitch moet. Maar nu heeft bitch toch met zichzelf afgesproken om in elk geval elke maandag/dinsdag een blog te plaatsen. Anders kan ze er net zo goed mee stoppen. Dus bitch moet! Vooral omdat ze wil!

Wat moet bitch dan allemaal?
Bitch moet zwemmen! Elke maandag ochtend. Het heeft een poos stilgelegen, met als excuus de verhuizing, maar de laatste weken heeft bitch het zwemmen weer opgepakt. In het verleden zwom ze met vrouwvandebroer, maar die is druk met haar eigen toko en komt er op dit moment niet aan toe. Dat scheelt wel, want als je afspreekt met iemand, dan moet je wel gaan. Volgende week maar weer.

Bitch moet piano spelen! Ook dat heeft een hele tijd stilgelegen. Door de verhuizing, natuurlijk, maar vooral doordat de bitchhanden zo zeer deden, dat pianospelen gewoon niet fijn was. Maar het lukt weer en bitch heeft de wekelijkse bezoekjes aan de pianist én het oefenen thuis op de frisgestemde piano weer opgepakt. En dan is het toch wel weer erg leuk en gezellig! Zo hebben we vandaag langdurig naar de volière van de pianist gekeken waarin de jonge kanarietjes vrolijk rond piepen en fladderen. Ook leuk en muzikaal! 🙂

Bitch moet leuke dingen doen op de vrije dagen (zaterdag tot en met dinsdag). Nog altijd heeft bitch de neiging om thuis nog snel even iets voor school te doen. En dat moet juist niet. Schoolwerk moet op school, thuis moet je leuke dingen doen. Tot bitch’ verbazing lukt dat redelijk. Af toe worden er wel eens klusjes afgemaakt thuis. Zoals afgelopen zondag. Bitch kwam thuis na een theatervoorstelling van zes uur (Romeinse Tragedies van Toneelgroep Amsterdam. Prachtig!) En realiseerde zich toen dat het weekprogramma nog niet af was. En daar rekent haar duo wel op. Dus al kletsend met bitchgenoot en bitchkind dat even een nachtje overgekomen was, typte bitch snel de laatste dagen van het programma in. Fijn dat we vrijdag op schoolreis gaan. Dat scheelde weer een dag!

En vanaf vandaag moet bitch dus minimaal één keer per week bloggen. Valt onder de leuke dingen, hoor. Maar we zullen zien of het lukt…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: