bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch geniet

op 07/07/2018

Ernstige kwaal
Eén van de leerlingen van bitch is anderhalve week ziek geweest. Afgelopen woensdag was zij gelukkig weer op school. Bitch informeerde naar de aard van de ziekte. Ze had een ontsteking gehad onder haar keel. Nu ging het wel beter, maar als het niet overging dan moesten haar longen er misschien wel uit! Heftig!

Goed opgevoed
Een nog lang niet jarige leerling mocht alvast trakteren. Moeder kwam zuchtend binnen. Ze was al weken bezig geweest met het knippen en in elkaar vouwen/plakken van overigens schattige eenhoorndoosjes. Eenhoorns zijn hot in de groep van bitch, vooral bij de dames. Na schooltijd ziet bitch één van de jongens naar de betreffende moeder toelopen en tegen haar zeggen dat hij de doosjes erg mooi vindt. Dat ze dat knap gedaan heeft. Opvreten, zo’n kind.

Waterfeest
Het was heet deze week, dus het lag voor de hand om een waterfeest te organiseren. Door de directeur was de vrijdagmiddag voorgesteld, want we hadden die middag een klein bezettingsprobleempje. Twee collega’s afwezig en een directeur met maar één hoofd en twee handen. Dat leek iedereen een goed idee. Zo gezegd… Stonden we dus met z’n tweeën buiten als juf met ongeveer 90 kinderen, die allemaal hun emmer of hun waterpistool wilden vullen; die wilden klagen over andere kinderen die hen natspoten terwijl ze dat niet wilden; die moesten plassen; die hun zwemkleren aan of juist uit wilden trekken; die écht moesten plassen; die een bal wilden pakken of juist terugbrengen; enz. We hadden de deur op slot gedaan omdat groep 8 in de centrale hal aan het oefenen was voor de musical en niet gestoord wilde worden door rondwandelende kinderen.
Om kwart voor twee kondigden we aan dat het water op was, wat zonder commentaar geaccepteerd werd. Daarna zijn we even gaan zitten op een bankje. Iedereen die onze kant op kwam kreeg het hoesje van de telefoon van bitch te zien met de vraag of ze niet gelezen hadden dat het loket gesloten was. Een paar verbaasde blikken, maar alle potentiële vragers/klagers draaiden om en gingen weer spelen. Pffff…….

Lip eraf
Donderdag én vrijdag kwam er een meisje bij bitch om te laten zien dat haar lip pijn deed. Ze had twee aftjes, waarop ze kennelijk al een aantal keer flink gebeten had. Heel vervelend. Vrijdag was bitch een beetje in een flauwe bui. Toen het meisje zich weer meldde met haar zere lip, bood bitch aan om er dan maar een stuk uit te snijden. Grote ogen! Nee, zo erg was het ook weer niet. Dat hoefde echt niet, hoor! Bitch in topvorm!

Meer drinken
Op de een of andere manier is er een flink aantal kinderen in de groep van bitch, dat te weinig drinkt, volgens ouders. En of bitch daar even op wil letten. Vrijdag waren het er 7 van de 24. Nou is bitch ook een drinker. Water! Uit een afwasbare fles, uiteraard. Iedere keer dat zij zelf een slok nam, telde ze af: 3, 2 1, Drinken! En alle flesjes die op tafel stonden, gingen keurig aan de lippen. Zo goed afgericht. Het was té grappig om te zien! Maar ja, foto’s zijn tegenwoordig verboden. 

 


2 responses to “Bitch geniet

  1. stefsmulders schreef:

    Foto’s van drinkende bitch?

  2. Nee, mag ook niet meer i.v.m. de privacywet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: