bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch wacht nog even

op 20/08/2018

Na het ontbijt besluit bitchgenoot een stukje te gaan wandelen. Bitch blijft op de kamer en leest, speelt een spelletje op de tablet en houdt de klok in de gaten. Na anderhalf uur keert bitchgenoot terug. Moe maar voldaan. Met mooie foto’s. Om 12 uur laten we de receptie weer bellen. En hoera! de Ugly is klaar. Na drie uur kunnen we hem ophalen want voor die tijd is de garage weer dicht. Natuurlijk.

DSC_1694

DSC_1703   DSC_1707

Dan maar even lunchen bij de caffeteria op het station. Een lekkere focaccia en een blikje cola. En dan op jacht naar een Bancomat want de garage wil cash geld zien.

39148035_10212155965356635_5989035833586352128_nDaarna pakken we alles in en om drie uur laten we de receptie een taxi bellen. Die is er vlot. Het regent ondertussen stevig. De schoenzolen zijn nat en de voet van bitch glijdt bij het instappen weg. Haar teen raakt in volle vaart de steun waarmee de voorstoel aan de grond gemonteerd is. Huppekee! Weer een blauwe teen! En er sijpelt een straaltje bloed in de sandaal. Maar de Ugly is klaar. We rekenen af, houden de verwijten dat ze ons niet gebeld hebben zoals beloofd, binnen en zoeken de snelweg op om alsnog naar Toscane te reizen. Het regent pijpenstelen en dat merken we vooral als we even gaan tanken. Wat een water! Maar goed, dat droogt wel weer.

On half zeven draaien we het terrein op van wijnhandel Borgo Scopeto. We moeten daar belangrijke zaken, zoals de toeristenbelasting, regelen. Dan rijdt de dame van dienst voor ons uit, op weg naar ons huisje. We rijden over semi-verharde wegen, met veel stenen, Erg spannend. Bitch ziet al beren voor het geval het hier ook gaat regenen. De regen is namelijk na de tunnel door de Apennijnen opgehouden. Het spettert af en toe en er dreigt onweer. Eenmaal aangekomen stelt de mevrouw ons gerust. Er is ook een asfaltweg, maar dit was de kortste route.

Als we onze heuvel weer afzakken om te gaan eten, zien we voor ons uit een hertje rennen. Een echte Bambi, met wiebelpootjes. Yeah!!!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: