bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch en de roosters

op 12/09/2018

We hadden er lang op gepuzzeld, duo en ik. Voor de zomervakantie al, in de laatste week van de vakantie én in de eerste week van het nieuwe schooljaar. Op papier klopte het helemaal. Deze week voor het eerst ermee aan het werk en vandaag ging alles mis: een deel van de tablets en de twee chromebooks wilden niet starten. Kinderen konden ondanks de live-uitleg op het digibord de les niet vinden. Als de chromebooks dichtgeklapt werden, dan waren de kinderen weer uitgelogd. De eerste instructie van deze dag kon starten toen er nog tien minuten lestijd over waren. Vervolgens bleek dat de onderwijsassistent de verkeerde kinderen meegenomen had naar haar eigen lokaal. In de eerste ronde niet gemerkt, maar in de tweede ronde had bitch ineens meer kinderen dan stoelen in het lokaal. En in de tweede ronde bleek ook dat de onderwijsassistent de rekenles alvast had laten maken door de kinderen, zodat het nergens op sloeg toen bitch nog instructie wilde geven.
En toen kwam de onderwijsassistent erachter dat er in haar lokaal geen WiFi-punt was, dus dat de kinderen daar niet allemaal op de tablet konden werken. Sommigen pikten het signaal op van een ander lokaal, maar bij anderen was geen signaal te vinden.

Combineer dat met de onrust die je zelf van al dat gedoe krijgt en dan snap je dat er met de kinderen geen land te bezeilen viel. Ze hadden geen idee in welke groep ze zaten en als hun naam werd geroepen om mee te gaan, dan maakten ze zoveel herrie dat ze het niet hoorden. Maar het is pas de eerste week. Bitch denkt dat het goed komt, maar wanneer…

chaos


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: