bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Weekendbitch

op 23/09/2018

Een bijzonder weekend, deze zaterdag en zondag. Bitchgenoot speelt zijn  prachtige voorstelling “Voorbij”, gebaseerd op het boek “Van oude mensen, dingen die voorbijgaan” van Louis Couperus in Den Haag. Op de begraafplaats waar de urn van Couperus op een zuil staat. Lekker slapen bij de Stayokay en drie keer spelen.

Maar dat betekent niet dat bitch alleen is. Omdat ze allebei deelnemen aan de Dam tot Damloop waren bitchkind en bitchkindvriendin dit weekend over de vloer.
Zaterdagavond was de Damloop by night, waaraan bitchkindvriendin deelnam. Het was erg nat, maar bitch is toch maar even gaan juichen vlak voor de finish. Bitchkind heeft via allerlei afsteekjes drie keer kunnen juichen, bitch vond één keer wel genoeg. Ze had al een ernstig zere keel en juichen was eigenlijk niet zo’n goed idee. Maar bitch kan niet stilzwijgend kijken naar zo’n evenement. Toen ze gepasseerd was snel weer naar huis om de natte spullen uit te trekken. De sportievelingen kwamen veel later, die waren eerst nog even een “vierbier” gaan drinken. Met de broer van bitchkindvriendin. Ze had voor een eerstekeerdeelnemer een keurige tijd!

share_image_1537700028503   share_image_1537700282052

Zondagochtend moest bitch op tijd uit bed. Geen enkel probleem want ze lag de halve nacht wakker. Door het hoesten en proesten. Deze morgen mocht bitch voorgaan in de kerk en zelfs de overweging doen. Niet heel spannend, maar wel bijzonder. Het regende complimentjes na afloop. Het regende trouwens ook water. Veel water. Dus toen bitch naar het centrum gefietst was om bitchkind aan te moedigen, was ze in no time helemaal doorweekt. Voeg daar het lekwater van de paraplu’s rondom bitch aan toe en het plaatje is compleet. Koud en nat stond ze te wachten op bitchkind die keurig rond de voorgenomen tijd arriveerde. Bitchkindvriendin sloot aan en samen brulden we aanmoedigingen naar de ook al kletsnatgeregende hardlopers. Toch knap dat ze er dan toch aan beginnen.

En nu is bitch thuis. Nat en koud en nog harder hoestend en proestend. Maar eens even rustig aan en thee en honing. dan gaat het wel weer over!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: