bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch è malata

op 26/09/2018

Het is gebeurd: na het natte weekend dat bitch in de vorige bijdrage beschreef, is ze toch ziek geworden. Veel hoesten, waarbij het hele lijf verkrampt. Reutelen. Snotteren. Noem maar op. Het hele pretpakket. Omdat daar vannacht nog een pijnlijk gevoel in de buik bijkwam is bitch vanmorgen toch maar even langs de dokter gegaan. Hij had het druk. Bitch heeft zeker veertig minuten gewacht voor ze aan de beurt was. En ze was nog bang dat ze te laat zou zijn omdat er een vrachtauto over de uitrit van het park stond. Maar dat maakte dus allemaal niks uit.

Wel excuses van de dokter. Hij had wat bijzondere klanten gehad. Nou dat is bitch ook. Koorts gemeten (geen), longen geluisterd (schoon), buik gevoeld (geen schade, behalve geforceerde spier). Maar omdat bitch momenteel in een verandering van reumamedicijnen zit, kreeg ze toch het advies alert te blijven. De reumamedicijnen kunnen een eventuele ontsteking onderdrukken. Plus een receptje voor als er toch koorts komt of de klachten erger worden. Dan ligt dat er alvast maar. 

School het slechte nieuws gemeld. Niks aan te doen. Volgende week woensdag is bitch er waarschijnlijk wel weer. Tot die tijd bankhangen en binge watchen. De afgelopen dagen La Casa de Papel bekeken. Leuke serie, maar het einde is een beetje erg veel schieten. Nog adviezen voor de komende week?

« La Casa de Papel » : la série espagnole qui nous rend ...


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: