bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch kopieert en plakt

op 27/10/2018

Toen bitch begon aan het bitchblog bij WordPress had ze zich voorgenomen elke bijdrage meteen in een wordbestandje te zetten. De vorige blogprovider had zomaar een deel van de blog zoekgemaakt en dat zou bitch niet nog eens gebeuren!

Dit voornemen stamt van 17-10-2011. De werkelijkheid blijkt weerbarstig. Deze herfstvakantie is bitch druk bezig met het downloaden van alle blogs sinds genoemde datum. Het wordbestand is bij de blog van 17-08-2017 al 231 pagina’s groot. Het downloadtempo is erg laag en dat ligt niet aan de bitchlaptop. Één voor één wordt elke bijdrage gekopieerd uit de blog en geplakt in het wordbestand. Bitch leest alle bijdragen opnieuw en geniet daarvan.

Het enige ingewikkelde zijn de foto’s. In de blog staan die netjes in de tekst, maar in het wordbestand springen die foto’s dan alle kanten op. Behalve niet de goede kant. Af en toe vliegt er een scheldwoord rond, maar over het algemeen vermaakt bitch zich prima. En nou maar hopen, dat het goede voornemen nu echt uitgevoerd wordt.

knippen en plakken


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: