bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch naar de film

op 19/03/2019

Bitch besloot iets gezelligs te doen op haar vrije dinsdagmiddag. Ze was vijf dagen vrij geweest (staking op vrijdag), waarvan drie zonder bitchgenoot. Die had leuke klussen te doen. Dus bitch ging naar de film. Bohemian Rapsody draaide nog en omdat bitch groot fan is van Queen, wilde zij die film graag zien.
Naar de bioscoop dan maar. Eerst even gecheckt of er niet teveel trappen in de toegang zaten. Vier treetjes, goed te doen. Bitch besloot naast haar trouwe flesje water ook een bakkie koffie mee naar binnen te nemen. In de bioscoop werd breed reclame gemaakt voor Starbucks. Bitch is daar niet speciaal fan van, maar als het er nou toch is… Naar de counter. Bitch bestelt een koffie en tot haar stomme verbazing wordt er een bekertje koffie getapt uit een grote thermoskan met pomp. Hoezo Starbucks? Als bitch wil betalen wordt er gevraagd naar haar pasje. Pasje? Wat voor pasje? Het kuiken achter de counter zegt: “Uw 50+ kaart.” Die heeft u toch? Bitch is niet zo snel geschokt als haar leeftijd ter sprake komt, maar dit was wel heel direct. Waarom ging het kuiken ervan uit dat bitch een 50+-pas heeft? Of ze dan het entreekaartje voor de film mocht zien. Natuurlijk. O, u gaat niet naar “De Dirigent” dan komt u niet in aanmerking voor gratis koffie. Bitch legt vriendelijk uit dat ze gewoon wil betalen. Dat kon niet. Ik moest mijn koffie halen bij de eerste kassa, deze plek was alleen voor 50+-ers die naar “De Dirigent” gaan. De koffie was al ingetapt, maar bitch kreeg hem niet. Daar hebben ze vast de volgende klant blij mee gemaakt. Met lauwe koffie.
Bitch schuift naar de eerste kassa en bestelt opnieuw koffie. Ze betaalt. Veel te veel uiteraard en kijkt het andere kuiken verwachtingsvol aan. Wanneer komt ze in actie? Niet. Er werd een muntje naar bitch geschoven en daarmee moest ze zelf verderop in de wachtruimte de koffie gaan tappen. Nog even een opmerking gemaakt over de 50+-koffie. Daar wist dit kuiken niets van. Met het muntje overgestoken naar de automaat. Koffiesmaak gekozen. Eindeloos gezocht naar de muntjesgleuf en daar was ie dan. Mijn eigen Starbucksbakkie. Het zal wel…
Met de koffie de zaal in en vervolgens genoten van een prachtige film met heerlijke muziek. We zaten met zes personen in de zaal. Drie mensen op de achterste rij. Bitch op rij vier en schuin achter haar een oudere man (die eruit zag alsof hij zich niet realiseerde dat hij ouder was) en een jonge man. De oudere man heeft zich doorlopend beklaagd over het volume van de film. Maar bitch had daar niet echt last van. Daarvoor was de muziek te hard. Lékker hard! De film is een aanrader, de bioscoop niet.

Bohemian Rhapsody movie review: Rami Malek's film wants it ...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: