bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch en de vieze dingen

op 23/03/2019

Als je juf bent, dan weet je het wel. Soms kom je vieze dingen tegen. Deze donderdag had bitch er drie op één dag.
We hadden gezellig zitten lunchen. Daar hebben we op donderdag lekker veel tijd voor. Drie kwartier voor een broodje en wat drinken. Bij het opruimen komen er een paar kinderen bij bitch. “Juf, N. staat te kotsen in de gootsteen!”. O jee, niet de juiste plek. De gootsteen is al een hele tijd min of meer verstopt. Water loopt mondjesmaat weg, maar als je dan de volgende ochtend kijkt, is de bak weer leeg. De schoonmakers slaan de gootsteen steevast over. Wat er nu in lag was absoluut onsmakelijk en weigerde weg te spoelen. Bitch naar de keuken maar de plopper was spoorloos. Omdat er dringend lesgegeven moest worden kregen de kinderen de opdracht om water te drinken in de toiletruimte (alleen als het echt nodig is!). En om vooral niet in de gootsteen te kijken. Zelf heeft bitch het “probleem” ook genegeerd. Na schooltijd was er een belangrijke vergadering over de formatie voor volgend jaar. Nog steeds niets kunnen doen aan de gootsteen. Na de vergadering liep bitch naar haar lokaal en je raadt het nooit: de gootsteen lag er blinkend schoon bij. Leeg, geplopt en gepoetst. Dank aan de schoonmakers!
Het tweede vieze ding gebeurde diezelfde middag. Bitch deelt een iets te klein lokaal met iets teveel kinderen. Regelmatig laten deze kinderen scheten waardoor de lucht niet te harden is. Ramen open dan maar, ondanks de lage temperaturen. Voor het poepen gaan ze gelukkig netjes naar het toilet, maar soms kan bitch nog ruiken dat een kind gepoept heeft. Daar zegt ze niks van, dat is voor de ouders. Zolang de resten niet uit hun schoenen puilen… Maar deze donderdag komt er een jongetje melden dat er iemand gepoept heeft en niet doorgetrokken. In de wc lag een enorme berg. Echt enorm. Dan kun je als juf twee dingen doen. Eindeloos lang op zoek naar de wanpoeper die zich toch niet gaat melden. Zelfs niet als bitch belooft om de boosdoener niet met z’n kop in de poep te duwen. Of zelf even doorspoelen. Gekozen voor het laatste met een sarcastische opmerking (mag niet!) naar de melder. “Was dat nou zo moeilijk?”
Het derde vieze ding deed zich voor op de vrijdagochtend. Tijdens het nuttigen van het tienuurtje ziet bitch dat in een van de groepjes kinderen in elkaars gezicht zitten te boeren. Niet alle kinderen vonden dat grappig, zag bitch. Tijd voor een lesje fatsoen dus maar. Verweer: “Maar hij vond het wél leuk”. Zucht… Genoeg vieze dingen voor deze week.

Afbeeldingsresultaat voor drollen in de wc

2 responses to “Bitch en de vieze dingen

  1. stefsmulders schreef:

    Die wanpoeper legde dus een wanhoop!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: