bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch in gevecht

op 09/04/2019

Omdat de bloeddruk van bitch een paar keer aan de hoge kant was, had de huisarts bedacht dat bitch een 24-uurs meting moest. 24 uur met een band om je arm en een kastje aan je schouder. Klinkt simpel. Is het in principe ook. Maar we hebben het over bitch, dus het liep een beetje anders. Om half twee ’s middags mocht bitch het apparaat ophalen. De assistente was ruim een kwartier bezig om in te loggen op de computer in het kamertje waar zij bitch ontving. Uiteindelijk is ze maar naar een andere computer gelopen waar ze al ingelogd was, om in het apparaat in te voeren dat bitch wenst te slapen van ongeveer 11 uur des avonds tot 8 uur des ochtends. Ding aangesloten, shirt weer aan en naar huis.
Het apparaat had het moeilijk met bitch. Elke meting (overdag elk halfuur) moest twee keer gestart worden. De band werd behoorlijk strak opgepompt. En bitch was steeds blij als het weer achter de rug was. Maar omdat de armen van bitch enigszins uit model zijn, taps toelopen zeg maar, trok de band steeds scheef. Een volgende keer kon hij dan weer niet meten en moest bitchgenoot eraan te pas komen om de band weer keurig in model te brengen. Op de foto zie je nog net (linksonder) de metalen ‘gesp’ waarmee het ding vast zat. Die ging dus steeds scheef en drukte daardoor irritant hard in de arm van bitch.
De nacht voorafgaand aan de meting was wat kort geweest doordat bitch en bitchgenoot broer en schoonzus om vijf uur naar Schiphol mochten brengen. Met liefde, hoor maar de behoefte aan slaap aan het einde van deze dag was dus groot. De bloeddrukmeter dacht daar anders over. Hoewel hij in de nacht maar één keer per uur opblies i.p.v. elk halfuur, lukte het bitch nauwelijks om in slaap te komen. Elk uur weer lag zij zich op te winden over het feit dat er weer twee pogingen nodig waren voor één meting. Niet echt bevorderlijk voor de bloeddruk, waarschijnlijk. En bitchgenoot mocht dan weer in actie komen om de band te fatsoeneren. Een onrustig nachtje, kortom.
Om 7 uur was bitch het zat en installeerde zij zich op de bank. In het logboek noteerde zij haar frustraties. Toen ook de meting van 8 uur mislukte en de band zó hard werd opgepompt dat het pijn deed, besloot bitch dat het klaar was. Het ding van zich af gegooid, huisarts gebeld en gemeld dat ze gestopt was. Bitch mocht het apparaat terugbrengen en er werd helemaal niet moeilijk gedaan over het weigergedrag van bitch. De assistente kondigde aan dat ze een nieuwe meter zouden kopen zonder metalen stuk. Dan ging het een volgende keer vast beter. Wat bitch betreft voorlopig even niet. Zij is wel klaar met de 24-uurs meting. Geef nog maar een handvol pillen en dan zien we wel weer.

Afbeeldingsresultaat voor bloeddrukmeter 24 uurs meting

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: