bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch en een kennis van een kennis

op 21/04/2019

Bitch was naar het theater – A seat at the table –> prachtig!) – en trof daar, zoals ze wel verwacht had, vrienden die ook vaak naar het theater gaan. Na afloop van de voorstelling was er tijd voor na- en bijpraten met een wijntje erbij.
We zochten een tafeltje voor vier en deden wat hierboven staat. Na een poosje verscheen een kennis van de kerk. We wisten dat zij er ook zou zijn. En zij wist dat wij er waren en was dus direct op zoek gegaan. Ze vond ons aan het tafeltje voor vier. Ze schoof gezellig aan en dat deed haar kennis (bitch weet niet of het haar vriendin was) ook.
Kennisvandekerkkennis bleek óók een bekende van bitch: één van de “natte meiden” – die naam hadden ze zichzelf al gegeven voordat bitch ging meedoen – waarmee bitch op maandagmiddag zwemt. Ze werd helemaal enthousiast toen ze bitch zag. Ze kletste honderduit. Tweehonderd, misschien wel. We werden ineens een heel druk groepje en moesten uiteindelijk door het personeel min of meer het theater uitgestuurd worden.

De vraag of we nog een laatste ronde wilden bestellen hadden we niet opgevat als een oprotvraag. Maar dat was het dus wel. Nou ja, gezellig gekletst. En de volgende dag weer werken, dus het werd ook wel tijd.

Gerelateerde afbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: