bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch heeft bezoek

op 29/04/2019

Ze waren er weer: de Italiaanse zwagers! Volop gezelligheid, veel drank natuurlijk en een kwispelbitch. Ze hadden een vol programma met familiebezoek, vriendenbezoek, nichtendagen (ja, daar mogen zij als rechtgeaarde nichten naartoe!) en nog wat theater.
Meteen op Goede Vrijdag, de dag van hun aankomst bij bitch, mochten ze mee naar Kiki Schippers in ons thuistheater. Vooraf lekker gegeten en daarna… Tja, een wat teleurstellende voorstelling. Leuke liedjes, maar verder niet bijzonder.
Tweede Paasdag naar een concertje van onze pianist en een zingende jongedame. Wél leuk! Met borrel na.
Woensdag was er sprake van een scheiding der zielen. De broers (bitchgenoot en jodelpadrone) mochten naar een nichtendag. De kouwe kant (kale padrone en bitch) deden een heerlijke ‘lesbolunch’ bij Mario. Waar de aandacht – naast het eten – toch vooral uitging naar mannelijk schoon.
Diezelfde avond was er weer theater. Eigenlijk voor bitch en -genoot, maar het werd een lesbo-uitje. Grote zus van de broers kwam eten en daar mochten zij nog even mee aan de koffie. Het was deze keer een geweldige voorstelling; Jakop Ahlbom. We hadden prima plekken waar we alles goed konden zien. Bitchgenoot (die de voorstelling al gezien had, dus niet heel erg teleurgesteld was) fungeerde als taxichauffeur en stond keurig op tijd klaar met de Ugly.
Vrijdag mochten de mannen naar het Rijksmuseum en naar de jongste (schoon)zus. Het bitchkoppel paste op het hondenbeest.
Zaterdag nog even gezamenlijk heimweevoer aangeschaft bij de grote Zaanse kruidenier. Denk aan rookworsten, boerenkool in een potje, leverpastei, ingrediënten voor bami en nasi, kaas en nog zo wat zaken.
Vanmorgen, maandag, hebben we de mannen weer uitgezwaaid. Ze mogen weer terug naar huis. Naar Italië. Bitch en bitchgenoot rommelen wat rond. Wassen beddengoed en planten nog wat plantjes. Wat was het gezellig! De achtergebleven kaas maken wij wel op. 🙂

sdr

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: