bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Stille bitch

op 16/05/2019

Stil hè, zo zonder bitch. Ze is er wel hoor, maar er waren wat andere zaken die de aandacht vroegen.
Zo moest bitch dagenlang (2) bijkomen van het verblijf van de padroni en hun niet te temmen kwispelbitch. Toen dat gelukt was vertrok bitch samen met de -genoot naar Leiden om daar een paar dagen te ontspannen. In ruil voor het gebruik van ons huis afgelopen zomer, had de jongste zus van bitchgenoot ons een verblijf in een luxe hotel cadeau gedaan. Leuke dagen gehad! RMO en Museum voor Volkenkunde bezocht, winkeltjes en hofjes bekeken, de Young Rembrandt-experience (!) bekeken, naar het theater geweest en een heerlijke lunch genoten in het hotel. En heel veel gelopen! We hebben onze tijd daar goed besteed. Heerlijk!
Eenmaal thuis moest er gewerkt worden aan een script voor de gezamenlijke deelname aan het Door-het-Lint-festival. ‘Hun van nummer 2’ keren terug als ‘Hun van nummer 7’ met de voorstelling “Tent”. Op 6 juli gaat het stuk uitgevoerd worden naast de schuur van Well in Wormer. Komt dat zien!
En dan was er nog de meeste ingewikkelde, jaarlijks terugkerende klus: het bestellen van theaterkaartjes voor het volgende seizoen. We zijn begonnen met het bijwonen van de presentatieavond. Daar kregen we de nieuwe brochure uitgereikt en mochten we alvast wat kleine stukjes zien. Thuis gekomen hebben we in de brochure onze voorkeuren aangekruist. Bitch verwerkt dat dan keurig in een Excel-bestandje om te kijken hoeveel geld deze grap gaat kosten. De eerste selectie leverde een totaalbedrag op van €3000 op. Dat was wel een beetje veel dus gingen we over tot het grote schrappen. De ene na de andere voorstelling werd van het lijstje verwijderd totdat het totaal onder de 1000 euro was gezakt. Afgelopen dinsdag mochten we, als vriend van het theater, bestellen. Elk jaar weer is het een probleem om alles van de wensenlijst in de computer te krijgen. Niet omdat bitch niet typen kan, maar omdat er altijd wel wat mis gaat in het systeem. Dit jaar zat er een bug in de voorstelling van Alex Klaassen. Omdat hij al in de voorverkoop was aangeboden, communiceerde hij niet goed met het systeem. Gevolg: Alex verdwenen van de bestellijst. Maar een telefoontje naar het theater deed wonderen: Alex weer op de lijst en de dubbele boekingstkosten mogen terug gevorderd worden. En nu is er eindelijk weer tijd om te bloggen. Bij deze.

Afbeeldingsresultaat voor Brochure zaantheater 2019-2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: