bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch wordt geprikt

op 10/09/2019

Vanwege alle fijne kwalen moet bitch regelmatig bloed laten prikken. Geen punt, bitch is niet bang voor naalden of bloed. Vorige week geprikt voor de reuma, vandaag was de diabetes aan de beurt.
Net als vorige week veel wachtenden voor bitch. Dat zit zij geduldig uit met het nieuws op het beeldscherm, het lezen van een tijdschrift en – vooral – het kijken naar mensen. Niets leuker dan dat.
De mensen in de wachtkamer waren niet in een al te best humeur. Eén van de wachtenden wilde zijn volgnummer kwijt, want kon niet langer wachten. Hij gaf het aan de eerste die reageerde. Niet bitch, want die had de tijd.
Even later komt er een meneer uit het hokje van de fundusfoto die per vergissing een nummertje had gepakt. Hij zei in het algemeen dat als nummer 97 aan de beurt was, nummer 98 kon gaan want hij hoefde helemaal geen bloed te prikken. Toen brak het oproer uit. Een mevrouw die, net als bitch, al lang zat te wachten, begon te schelden. Zij had diabetes en was nuchter en kon het niet lang meer volhouden en accepteerde niet dat anderen voor haar zouden gaan. Dat was dus helemaal niet het geval, maar dat had zij niet door.
Eindelijk, na ruim anderhalf uur was bitch aan de beurt. Ze meldt zich in de vampierruimte en overhandigt haar rijbewijs. Een prikformulier krijg je niet meer, gaat allemaal digitaal. Prima, scheelt weer een boom. Helaas vindt de vampier in mijn dossier geen prikverzoek. Dan kan ze niet prikken. Nou had bitch over dit onderwerp al drie keer contact gehad met de vampierclub. Ze had namelijk geen mail ontvangen met haar prikverzoeknummer. Twee keer werd niet gereageerd, de derde keer werd bitch verzekerd dat het goed kwam. Niet dus. Er was géén verzoek. Maar, let op, er stond nog wel een verzoek van 2018 open?! Van 2018? Hoe dat dan?
Afijn, met dat digitale verzoek kon er toch geprikt worden. Naald aangeprikt. Buisje eraan. Geen bloed. Naald eruit. Geprikt in de onderarm. Geen bloed. Het eerste prikgat begon ineens spontaan te lekken. Nogmaals in de elleboogholte. Geen bloed. Helaas, bitch kon onverrichter zake weer naar huis. Er werd nog geopperd dat bitch zich op een andere locatie zou kunnen laten prikken, maar drie keer is echt de max.
Naar de balie dus om de afspraak met de diabetesverpleegkundige te verzetten. Maar die was al verzet. Door de verpleegkundige zelf. Helaas hadden ze vergeten om bitch hierover te informeren. Volgende week dus nog maar eens prikken. De aanhouder wint.

Afbeeldingsresultaat voor bloed prikken cartoon


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: