bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch en het shirt

op 09/10/2019

Toen een neef en zijn vriendin trouwden in een strandachtige setting had bitch een nieuw outfitje gekocht. Een broek met daarop een wit shirt en daaronder dan weer een rode top in verband met doorschijnen. Leuk voor een trouwerij. Daarna niet veel meer aangehad.
Vandaag had bitch het – op verzoek van Meester Frank – wel aan. Hij ging aan mijn puppy’s een les geven over je mening geven. Het bijbehorende rollenspel was dat hij iets van mijn kleding zou afkraken. Zo gezegd, zo gedaan. Meester Frank komt de klas in, groet de kinderen, kijkt nog eens naar bitch en zegt dat ik een vreselijk shirt aan heb. Hij had van tevoren een foto gekregen. De klas was in shock! Dat zeg je toch niet zomaar! Pas na een halve minuut viel een kwartje: “O, ze doen weer een toneelstukje.” Ze wisten allemaal heel goed wat er misgegaan was, maar het is juist wel iets dat ze zelf heel vaak doen. Ongevraagd een mening geven over iets wat een ander heeft/doet/zegt.
Na de pauze liep een collega het lokaal van bitch binnen. Ze wilde toch even zeggen dat ze vond dat bitch een leuk shirt aan had. Dat het bitch echt heel lief staat. Jammer dat de kinderen daar niet bij waren. Maar zo kan een shirt heel wat losmaken.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: