bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch is weer compleet

op 04/11/2019

De VvE had bedacht dat de waterleidingen in het pand moesten worden doorgespoeld. Had iets te maken met eventuele bacteriën of zo. Op 1 november van 8 tot 17 uur zou de waterleiding afgesloten zijn. Geen probleem, vond bitch. Zij moest deze dag werken en zou gedurende de hele afsluittijd buitenshuis verblijven.
Voor bitchgenoot was het lastiger. Want niet alleen was er, zoals gezegd, geen water, maar hij moest bovendien thuis blijven. De doorspoelmensjes wilden bij alle tappunten kunnen. Dus voordat bitch vertrok was bitchgenoot al druk bezig met het vullen van emmers, kannen, karaffen. En vooral de koffiezetter, want die is echt onmisbaar.
De klus verliep voorspoedig. Toch werd bitch rond 11 uur gebeld door de secretaresse van het VvE-bestuur. Of bitch thuis was. Ze wilden erin. Uitgelegd dat bitchgenoot in huis was. Maar er werd niet open gedaan… O, wacht even! Bij nummer 8 wordt niet open gedaan. En daar woont bitch niet. Hoe ze het opgelost hebben? Geen idee. Maar even na twaalven meldde bitchgenoot dat het klaar was. Alle tappunten doorgespoeld en weer volop water. Hoera!
Toen bitch thuis kwam vertelde bitchgenoot dat hij nog heftig had moeten dweilen. Iets met de wasmachine. Even goed spoelen en een kort programma draaien. En dan nietsvermoedend de deur open doen. Zwembad.
En toen kwam de grootste verrassing van die dag. Achter de wasmachine lagen een drietal witte onderbroeken én de twee kussenslopen die na de zomervakantie vermist bleken. Desgevraagd gaven de tijdelijke bewoners aan dat ze de slopen niet gezien hadden. Heel vreemd, want ze lagen op het bed toen bitch en -genoot op vakantie gingen. Beetje jammer ook: het setje was net nieuw en nu dus alweer incompleet.
Maar hoera! De slopen zijn dus weer terecht. Natuurlijk hadden we net vorige week twee nieuwe slopen gekocht zodat we de overtrek toch konden gebruiken. Nu alleen nog bedenken van wie de drie witte onderbroeken kunnen zijn. Wit, dus niet van bitch… 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: