bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch bibbert

op 11/11/2019

Sinds bitch in februari 2018 naar haar huidige adres verhuisde, heeft er in haar hoofd een begin van een thriller gespookt. Er was natuurlijk ook van allerlei spannends te beleven in het nieuwe huis.
De deur van de trappenkast (die we natuurlijk helemaal niet hebben in een appartement) ging soms spontaan open. Vooral als je hem niet goed dicht gedrukt had.
Er waren allerlei vreemde geluiden te horen, die later terug te voeren waren op de levende houten vloer, die erg weersgevoelig is.
Ook van de logeerkamer staat de deur vaak open zonder dat bitch daar geweest is. Inmiddels weet bitch dat bitchgenoot soms vergeet de deur te sluiten.
Er hangt soms een vreemd luchtje in de slaapkamer. Bitch verdacht haar naaste buurman van stiekem blowen, maar eigenlijk ziet hij daar helemaal niet naar uit. Het komt uit de kelder, waar een ventilatiesysteem staat te loeien tegen het vocht. Een uitlaat van de kelder (er zijn er meer) zit onder het slaapkamerraam van bitch. Als het raam dicht is, ruik je niks.
En dan was er nog de bovenbuurman. Een beetje vreemde man van rond de veertig jaar. Erg op zichzelf. Sprak alleen met ons als we een pakje voor hem aangenomen hadden. Die zou misschien wel een stiekeme toegang tot het appartement kunnen hebben! En dat hij dan ’s nachts door het huis van bitch dwaalt, op zoek naar… Tja, dat weet bitch ook niet. Maar goed, buurman heeft zijn huis te koop staan en woont bij zijn lief in Almere.
En eigenlijk waren de ideeën om een spannend verhaal te bedenken al na een paar weken naar de achtergrond verdwenen. Het is gewoon een heerlijk huis!
Totdat vorige week de schrik bitch ineens naar de strot greep! Op de kokosdeurmat stond één enkele schoenafdruk van een profiel dat bitch niet herkende. Het was ’s ochtends vroeg, bitch moest naar haar werk. De nachthaken zaten gewoon op de deur, maar toch… Toen bitch haar schoenen aantrok om naar school te gaan, zag ze ineens de nieuwe schoenen van bitchgenoot staan. Maandag aangeschaft. Muts!
Een thriller wordt het niet, vreest bitch. Eerder een moppenboek met flauwe grappen. 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: