bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch en de pepernoten

op 27/11/2019

Vandaag vonden de kinderen een cadeautje in de schoen. Dat was althans de bedoeling. De invaller van de dinsdag was vergeten schoenen te laten zetten. Hij had een boodschap voor de Sint op het bord geschreven en de zak met cadeautjes aan het plafond gehangen.
Bitch zag dat toen zij deze morgen haar lokaal binnen kwam en vond dat niet zo’n goed idee. Ze heeft de zak weer naar beneden getrokken en de conciërge gevraagd om deze voor 9 uur in de klas te brengen. Deed ze keurig, kinderen blij! Er zijn er best nog veel die geloven.
Om in de sfeer van Sinterklaas te blijven had bitch een aangepaste muziekles. De kinderen hoorden het lied “Ik ben toch zeker Sinterklaas niet” van de door bitch zo gehate Kinderen voor Kinderen en de niet gehate Edwin Rutten.
Tijdens het luisteren moesten de kinderen tellen hoe vaak ze het woord ‘Sinterklaas’ hoorden. Om de beurt mochten ze daarna bitch in het oor fluisteren hoeveel keer ze het woord gehoord hadden. Ze keerden terug naar hun plek met net zoveel pepernoten als ze ingefluisterd hadden.
Bij de tweede keer luisteren mochten ze steeds bij het magische woord een pepernoot opeten. Als alle pepernoten op waren, moest het betreffende kind gaan staan.
Het was hilarisch! Uit puur enthousiasme vergaten de kinderen te kauwen en te slikken. Het gevolg was dat ze al hun pepernoten in hun mond hadden. En dan ook nog moesten lachen. Eén kind had het juiste aantal genoemd (26) maar was toch eerder klaar dan het lied. Te snel gepropt.

Voor wie het leuk vindt: https://www.youtube.com/watch?v=_6H2L6aD3m8


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: