bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch is wakker

op 15/12/2019

Bitch was een weekje ziek geweest, maar nu was het tijd om weer aan de slag te gaan. Het Sinterklaas feest was gepasseerd zonder dat bitch erbij was. De aanloop naar Kerst wilde bitch niet missen.
Wekker gezet op 6 uur, zoals altijd op een werkdag. Om half 6 moest bitch uiteraard plassen. Onhandig want daarna hoort zij de wekker niet meer.
Deze dag werd bitch wél wakker om 6 uur. Met een klap. Letterlijk. Exact om 6 uur zaten we rechtop in bed. Ergens in huis had een enorme klap geklonken. Wat kon het zijn???
Bitch hees zich zelf uit bed en ging op onderzoek uit. In het toilet trof zij de chaos die door de klap veroorzaakt was. Boven de stortbak hing een tekening van Mr. Lucky, in een grijs verleden (makkelijk 40 jaar of meer geleden) gemaakt door schoonzus. Het touwtje/ijzerdraadje waaraan hij hing was doorgesleten en Mr. Lucky was naar beneden gelazerd. Op de stortbak, die daarna een ingestortbak was. Deksel eraf, wc-rollen in de plee en meer van dat soort dingen. Wonder boven wonder was het glas van het kunstwerk nog heel.
Aan bitchgenoot de taak om de schade te herstellen. Mr. Lucky hangt weer, de ingestortbak zit weer in elkaar, maar doet het niet helemaal zoals we zouden willen. De wc-rollen staan weer op hun plek. Maar wakker waren we!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: