bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch en de wekker

op 03/03/2020

Bitch heeft op haar nachtkastje een kek wekkertje staan. Kubusmodel. DAB& DAB+. Instelbaar met twee verschillende alarmtijden. Eén voor de vrije dagen (9.00 uur), één voor werkdagen (6.00 uur). So far so good.
Een paar weken terug gaf de wekker ineens geen beeld meer op het display. De radio deed het nog prima, maar het scherm was en bleef dood. Na enig aarzelen besloten om dan maar een andere wekker te kopen.
Tot bitch’ grote vreugde was hetzelfde model nog leverbaar bij de Media Markt. Dat maakte de keus wel makkelijk. Nog even geïnformeerd naar DAB/DAB+ want dat stond niet op het doosje. Vaag antwoord, maar bitch was al overtuigd.
Met de nieuwe aanwinst naar huis en meteen het een en ander weer ingesteld. Wektijden (6.00 en 9.00 uut), tijdzone (maar die stond al goed) en radiostations.
Hé, dat is raar. Geen voorkeuze toetsen! Wel een draaiknopje waarmee je old scool een zender kunt kiezen. Of niet. In dit geval niet dus. De voorkeurszender van bitch, radio 2, komt niet tevoorschijn tussen zenders als 100% NL, Sky Radio en BNR. Geen DAB/DAB+ kennelijk.
Na enig aarzelen staat de radio sinds een paar dagen afgesteld op BNR.
Vanmorgen was bitch traag met opstaan en luisterde zij dus langdurig naar BNR. Het laatste programma dat zij hoorde heet “The Big Five”. Roelof Hemmen interviewt mensen die werkzaam zijn op het gebied van liefde en seks. Wat heeft dat dan te maken met business, vroeg bitch zich af. Het antwoord kwam snel. Te gast was Betty van de Meulengraaf. Zij heeft een ‘high end relatiebemiddelingsbureau’. Een watte?
Tijdens het interview van een uur werd duidelijk wat Betty doet. Ze beheert een datingbureau voor de rich & famous. Rijke, hooggeplaatste mensen kunnen voor de somma van €160.000 (minimaal!) Betty opdracht geven om een partner te zoeken. Bitch moest meteen denken aan Mark Rutte, maar dat even terzijde. Voor dat geld komt Betty bij de mensen thuis, bevraagt ze over hun leefstijl en gaat dan op zoek naar geschikte kandidaten, die ze dan ook weer thuis bezoekt.
Voor de kandidaten is het overigens gratis. Als de woning of de locatie daarvan Betty niet bevalt dan kom je niet in aanmerking voor bemiddeling. Dat je het ff weet.
De kandidaten werft ze ook heel ‘high end’: via advertenties in kranten. Topwijf!
Absoluut dieptepunt: Mevrouw sprak louter en alleen over man/vrouw-relaties. Andere relatievormen komen namelijk niet voor in de hogere klasse…
Voor bitch is het te laat voor een carrièreswitch. Helaas.
In het volgende programma was trouwens Jurgen Rayman te horen. Ook al zo’n echte business man. Die werd vakkundig door bitch de nek omgedraaid. Leve de nieuwe wekker…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: