bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch gamet

op 01/05/2020

Dat krijg je ervan! Vakantie en nowhere to go. We wandelen nog steeds elke dag. En we zijn ook even naar het strand geweest, maar verder is het leven nogal saai.
Dus bitch speelt domme spelletjes op de tablet. Candy Crush (2 varianten), legpuzzels (nooit stukjes kwijt!), Connect, Zoek de verschillen en meer van dat soort meuk.
Gaat bitch nu al deze spelletjes beschrijven, uitleggen of erger? Nee hoor. Bitch wil met jullie haar ergernissen delen over de reclames die er in de free downloads zitten. Dat er reclame in zit, dat is geen punt. Dat is de straf voor het niet willen betalen voor de spelletjes.
Maar de inhoud! Groen en geel ergert bitch zich. Alleen al om dat sommige reclames nogal hardnekkig zijn.
Zo is er de reclame van Cordify. Een app waarmee je akkoorden kunt leren spelen. De belangrijkste aanprijzende tekst is “Speel elk nummer die je wil.” Brrr.
En dan de reclame van Curveshaper, een soort van slip die je vetrolletjes moet verbergen. Fijn dat het er is, hoor. Bitch zou alleen nooit zo’n ding kopen. De vetrollen horen bij haar. Maar momenteel is de reclame zo ingesteld dat ze het adviseren als moederdagcadeau. Nou, als bitchkind durft aan te komen met een Curveshaper, dan krijgt ie een klap voor z’n kop! En weet je: “Betaal er 1, ontvang er 3!” Dan is die zooi om te beginnen al te duur!
Er zijn diverse varianten van reclames voor games waarin je keuzes moet maken voor de held in het spel. In de reclame wordt dat voor je gedaan, maar altijd de verkeerde keus. Wie gooit er nou olie op een vloer die in de fik staat. Of pakt een hamer om een kapotte kraan te repareren. Dan moet jij dus denken (en dat staat er ook!) “Dit kan ik beter!”. Natuurlijk kan bitch dat, maar dit soort spelletjes speelt ze niet.
Er is ook een overdosis aan spellen in de categorie ‘drie op een rij’. In de reclames heb je met het verschuiven van één koekje, snoepje, edelsteen, beest of whatever een kettingreactie waar geen einde aan komt. Nou, zo werkt dat dus niet.
Bij de legpuzzel app krijgt bitch steevast reclames voor een… legpuzzel app. Een andere dan dat bitch gebruikt.
Nou ja, het zijn kleine ergernissen. De spelletjes doden op een prettige wijze de tijd.

Candy Crush Saga kopen - Microsoft Store nl-NL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: