bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch maakt foto’s

op 04/05/2020

Bitch heeft vandaag veel foto’s gemaakt! Gewoon omdat het kon.
Het begon met het hijsen van de vlag. Bitchgenoot werd wakker gebeld door buurman Piet. Of hij vanavond om 6 uur kon helpen met het halfstok hangen van de vlag. Toen hij had opgehangen zei bitch dat het volgens haar vanwege corona de hele dag mocht. Kort daarna belde buurman Piet om dit te bevestigen en of bitchgenoot wilde helpen met hijsen. Dat wilde hij wel. Over een halfuurtje want hij moest nog douchen. Bitch wilde van dit alles niks missen dus besloot te gaan kijken. Van achter het muurtje, dat wel. Buurman Piet heeft de gewoonte om tijdens het praten steeds dichterbij te komen. Bovendien was bitch erg benieuwd hoe je een vlag hijst op anderhalve meter. Nou, dat lukte maar matig! De vlag inzetten als mondkapje… Mag dat?

En dan was er de dagelijkse wandeling. Vast rondje, vandaag clockwise. Enige tijd geleden spotten we een eend met tien pulletjes. Vandaag zagen we er eendje met één pulletje. Ook best schattig! Of was dat de enige die overgebleven was van de tien…

Tegen het einde van de wandeling maakte bitch een foto van een boom waar niemand voor zorgt. Maar deze boom weet prima stand te houden!

En omdat de tuinpadrone laatst vroeg hoe de tuin erbij staat nu hij dit voorjaar geen onderhoud heeft gepleegd, maakte bitch ook wat foto’s in de tuin. De tuin doet het prima! Veel vogeltjes met nu en dan een poes. Maartje. Die laatste foto, dat is de hibiscus van bij het slaapkamerraam. Die is voor zichzelf begonnen.


One response to “Bitch maakt foto’s

  1. stef7sa schreef:

    Ik zie nog een tweede hibiscus die voor zichzelf is begonnen 😀
    Maar is dat niet een aucubus, dezelfde als de onbevangen gevlekt groenbladige?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: