bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch en de laptop

op 21/05/2020

De laptop waar bitch op werkt is inmiddels acht jaar oud. Hij begint kuren te vertonen. Ventilator maakt megaherrie. Control-toets blijft om de haverklap hangen. Schoonmaken helpt niet, alleen opnieuw opstarten. En dat duurt dan weer eindeloos! De laatste tijd kwam de m niet meer door als bitch aan het typen was en andere letters, zoals de a, stonden er na één keer aanraken drie keer.
Ook de site van het werk functioneerde niet goed. Documenten konden niet bewerkt worden, inloggen duurde al net zo eindeloos als opstarten. De camera viel halverwege een gesprek uit en besloot zelf wanneer hij het wel en niet deed. Als bitch een filmpje maakte voor het afstandsonderwijs, dan deed ie het niet. Als bitch met haar kinderen een videocall had, dan deed ie het niet. Als bitch contact zocht met de buitenwereld via Zoom, dan deed ie het wel.

Gisteren was bitch het zat. Bij Cool Blue een leuke laptop uitgezocht en die werd, ondanks berichten van Postnl dat hij morgen afgeleverd zou worden, vandaag bezorgd. En nu zit bitch heerlijk te bloggen op haar laptop met verlicht toetsenbord. Jeej!

HP Pavilion 15-cw1947nd - Coolblue - Voor 23.59u, morgen in huis
Deze dus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: