bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch van de wereld

op 14/06/2020

Dat was schrikken! Afgelopen vrijdag had bitch besloten om haar werkplek te verplaatsen van de keukentafel naar de studeerkamer. Beetje ruimte gemaakt door de broodbakmachine naar de keuken te brengen, het groentewinkeltje van bitchgenoot te verplaatsen naar de bank en hoppekee, daar zat bitch! Prachtig uitzicht op een ander deel van het park. Hier lopen ook mensen langs. Gezellig!
Er waren weer wat verbindingsproblemen met de school. Bitch was niet te verstaan. Voor de kinderen wel lekker rustig, maar dat was natuurlijk niet de bedoeling. Daarom naast haar eigen laptop die van bitchgenoot geplaatst en daarmee contact gezocht met de groep. Dat lukte zowaar. Te zien, te horen en te volgen op het digibord. Bitch is back!
Ondertussen een HELP-mail gestuurd naar de helpdesk om het probleem op te lossen. Er kwamen diverse tips die bitch allemaal heeft geprobeerd. Na schooltijd even contact gezocht met de directeur (hoofd thuiswerken) om het systeem te testen. Maar die had zo zijn eigen problemen. Zijn geluid deed het ineens niet meer. Pfff…
En toen ineens lukte er niets meer, laptopgewijs. De WiFi was weg. Bitch was van de wereld. Het hoofdnetwerk van de bitchwoning werd niet eens meer weergegeven in de lijst van beschikbare netwerken. Lastig!
Gekeken of er een storing was bij de provider. Not. Modem uit en aan gezet. Dat had bitch geleerd van de hilarisch leuke Netflixserie IT-crew. “Have you tried turning it off and on again?” is de eerste zin die hulpzoekers horen als ze de IT-crew bellen. Nog voordat ze kunnen vertellen wat het probleem is. Maar ook dat bracht het netwerk niet tot leven.
Contact gezocht met de provider. Dat viel niet mee. Vroeger had je een telefoonnummer dat je kon bellen en waar je dan – uiteraard na anderhalf uur wachten – drie keer doorverbonden werd totdat iemand een oplossing had bedacht.
Tegenwoordig gaat dat anders. Eerst moet je zelf een aantal controleopties doorlopen. Waarvan bitch er een aantal al geprobeerd had. Vervolgens kun je “echt” contact zoeken via een chatvenster. En daar was Bart.
Bart stelde voor dat bitch een aantal acties zou uitvoeren die bitch al uitgevoerd had. Hij vond het raar dat het niet werkte. Dat was bitch met hem eens.
Omdat de tv wel werkte, stelde Bart voor om de WiFi van de mediabox te gebruiken. Dat probeerde bitch. En toen dat niet bleek te werken was Bart disconnected.
Opnieuw contact gezocht. En uiteraard was het nu niet Bart die online was maar een persoon zonder naam. Heel jammer, want uiteindelijk heeft Naamloos wel goed geholpen.

Anoniem downloaden met Usenet - Usenet Providers


Hij/zij stelde vast dat het modem was overleden en maakte meteen een bon om een nieuw modem te bezorgen. Over drie werkdagen. Ja maar… ik werk thuis, sputterde bitch tegen. Dat vond Naamloos wel een probleem. Bitch had contact met hem/haar via de mobiel van bitchgenoot omdat haar eigen mobiel zo goed als leeg was. Met een gul gebaar stortte Naamloos 50 Gb internet op de telefoon van bitchgenoot, zodat de mobiel als hotspot kan dienen. Leve de combi van internet- en telefoonprovider!
Het is een beetje behelpen maar met de bitchgenootmobiel kan bitch nu wel bloggen, nieuwsbrieven van de kerk versturen en meer van dat. Bijvoorbeeld maandagmiddag een gesprek hebben met het bestuur over het functioneren van haar directeur. Dat zou ze toch niet willen missen! šŸ™‚
En het mooiste komt nog. Midden in het chatgesprek met Naamloos typte hij/zij ineens een opmerking dat het zo fijn was dat bitch zo goed meewerkte en dat ze al zoveel geprobeerd en onderzocht had. En dan wist Naamloos niet eens dat hij/zij met een blonde bitch zat te chatten.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: