bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch wandelt

op 17/07/2020

Het wandelrondje waarmee bitch en haar genoot tijdens de coronacrisis gestart zijn is uitgegroeid tot een goede gewoonte. Elke dag lopen we het standaardrondje of – als het lekker loopt – een beetje meer. En dit alles om te voorkomen dat bitch vast zou roesten.
Na lang aarzelen is het bitchstel toch maar afgereisd naar de padroni, En dat bevalt heel goed. Heerlijk rustig, heerlijk gezelschap, heerlijk weer, heerlijk eten. En het voelt heel veilig, corona gezien.
Maar ook hier moet er natuurlijk gewandeld worden. Een iets ingewikkelder verhaal want de wegen lopen hier nergens horizontaal. Maar goed, bitch is een doorbijter dus meteen op de dag na aankomst is het wandelen begonnen. En het lukt best.
Alleen donderdag heeft bitch het een beetje overdreven. Ze wilde perse de helling naast de kerk op om iets te bewijzen. Aan zichzelf. Het ging, langzaam maar zeker en dat was best een kick! Maar in de avond begonnen de voeten toch te protesteren. Met name de linkervoet heeft pijnlijke tenen en aanverwante regio’s. Deze vrijdag dus maar even niet gewandeld. Even beentjes op de stoel bij gebrek aaneen bank op het terras. Morgen weer.
Wel alweer veel foto’s gemaakt tijdens het wandelen. Uitzicht, plantjes en andere opvallende zaken. Helaas lukt het uploaden niet erg. Dus ze volgen nog.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: