bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch had vakantie

op 01/09/2020

Bitch was natuurlijk al in Italië geweest, maar in de maand augustus had ze zich even blogvakantie toegestaan. Maar inmiddels is het september en pakt bitch de draad weer op.
De school is weer begonnen en bitch is daar ook weer te vinden. Eerst een weekje rondrommelen met de nieuwe tijdelijke duo. Niet echt rommelen natuurlijk. Denk aan het inrichten van de groep, het maken van werkafspraken en zo. De tijdelijke duo is een jonge hond. Bijna klaar met de pabo en bruisend van enthousiasme. Heerlijk. Bitch heeft toegestaan dat hij de kast achter het bureau ging opruimen. Zelf even een laatste check gedaan en veel weggegooid. Maar ook dingen bewaard die de jonge hond wilde weggooien.
We zijn op de eerste maandagochtend samen gestart in de groep. Na een uurtje is bitch weer naar huis gegaan want maandag is niet haar dag.
Ook het zwemmen is weer gestart. De reumatoloog vond het goed als bitch maar afstand hield. Nou, dat doet bitch echt wel. En het was heerlijk. Bitch heeft momenteel best veel pijn en dobberen in warm water is dan erg prettig! Tegen de pijn nog even een shotje prednison gescoord.
Op de vrijdag van de tweede schoolweek liep er een jongen in de groep vreselijk te niezen. Met grote klodders snot. Een moeder belde na schooltijd om mij te vertellen dat haar zoon (niet de niezer) verteld had dat de niezer corona had. Dat kon bitch snel de kop in drukken, maar toch maar even contact gezocht met de moeder van de niezer. Met het verzoek of ze hem, ook in verband met de eigen gezondheid van bitch, thuis wilde houden als hij zo verkouden was. Deze moeder had nota bene gemaild met bitch dat ze zo blij was dat bitch weer op school was en of bitch wel uitkeek. Natuurlijk!
Vrijdagnacht hoestte bitch de longen uit haar bitchlijf. Niet fijn en dus maar even een afspraak voor een coronatest gemaakt. Maandag kon ze terecht. In Purmerend. Vooruit dan maar. Bitch denkt niet dat het corona is, maar het onderwijsprotocol schrijft thuisblijven en testen voor. De nieuwe directeur op school vond het niet leuk. Maar ja, protocol is protocol.
En nu geduldig wachten op de uitslag.

Bitch zocht op het net naar een leuk plaatje van een snotneus. En kijk eens wat er tevoorschijn kwam? 😉

Snotneus | BKB Campaign Watch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: