bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch doet raar

op 31/10/2020

Bitch mag graag verhalen over de rare dingen die haar jongens uithalen. Zo hadden ze donderdag op het schoolplein een dode muis ontdekt, waarmee ze gezellig gespeeld hadden. Na de pauze kwamen ze naar bitch toe om te vragen of je de pest kon krijgen van een dooie muis. Bitch antwoordde dat het misschien slimmer was geweest als ze dat gevraagd hadden voordat ze met hun spel begonnen. Ze liet de mannen in vertwijfeling achter. Raar!
Één van de mannen is een beetje raar. Nou valt dat in deze groep niet zo op, maar gisteren liep het de spuigaten uit. Het betreffende mannetje was de hele dag al druk en iedereen aan het uitdagen. Vlak voor de lunchpauze gaf hij zichzelf een klap in het gezicht. Bitch reageerde adrem: “Volgende keer doe ik het en dan harder.” Raar!
Bij aankomst op school stonden twee mannetjes te smoezen. Dichtbij, dus bitch hoorde precies waar het over ging. Ze zouden allebei zeggen dat ze ziek waren en eenmaal thuis gezellig gaan gamen. En toen zagen ze bitch, die alleen maar haar wenkbrauwen optrok en glimlachte. Raar!
Maar zelf kan ze er ook wat van, van rare dingen. Deze week stapte bitch onder de douche. Dat klinkt raar. Bitch gaat elke dag onder de douche. De gang van zaken is dan kraan open, haartjes nat maken, shampoo erin, enz. Deze keer ging dat niet goed. Bitch stapte onder de douche, pakte de shampoo en hield de fles onder de douche. Raar!
En vanmorgen alweer zoiets raars. Bitch is wakker, gaat naar het toilet maar buigt even af naar de keuken om de thermostaat hoger te zetten. Vervolgens doet ze haar ding op het toilet, loopt naar de keuken, kijkt naar de thermostaat en denkt: “Hé, hij staat al hoog…” Raar!

Rare dingen | Raar
Da’s óók raar!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: