bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch zit weer thuis

op 20/12/2020

Het is weer zover: lockdown! Klaar ben je. Bij bitch op school wordt er relaxt mee omgegaan. De directeur besloot onmiddellijk dat het thuisonderwijs op 5 januari gaat starten. 4 januari is een al geplande studiedag.
De drie dagen tot het begin van de kerstvakantie werden gebruikt voor de voorbereiding van bitch’ favoriete vorm van onderwijs: online. Not… Tijdens de eerste lockdown bleek dit in de groep van bitch een werkwijze die bij haar mannen niet werkt. Een niet-werkwijze, zeg maar.
Op dinsdagmiddag hebben de toen aanwezige collega’s overlegd en een compleet programma voorbereid. Iets wat bitch op de planning had staan voor de woensdag. Maar aan het einde van de dinsdag was het allemaal al geregeld! ’s Avonds even een online meeting met de duo-collega’s. De huidige had de voorbereiding gedaan; de dubbele duo na de kerstvakantie en bitch werden in een videocall uitgebreid voorbereid en geïnformeerd. Dat was fijn!
Op woensdag 6 januari is bitch aan de beurt. Vandaag ging bitch nog even naar school om de biebboeken op te halen (die ze bij nader inzien niet kan inleveren omdat de bieb dicht is) en om wat lesmateriaal voor zichzelf op te halen. Het is namelijk lastig om kinderen les te geven als je niet weet wat ze aan het doen zijn.
Voorlopig eerst maar eens genieten van de Kerstvakantie waar bitch zo naar uitkeek.

Basisschool De Wijngaard 'gehoorzaam aan overheid' en staakt niet | Foto |  gelderlander.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: