bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch maakt zich nuttig

op 20/05/2021

Werken in het onderwijs en geen groep (meer) hebben. Wat kun je dan nog doen? Nou, administratie natuurlijk!
De afgelopen dagen heeft bitch zich weer ontzettend nuttig gemaakt. Van de directeur kwam het verzoek om een concept te maken voor de jaarplanning van volgend schooljaar. Een klusje dat bitch in het verleden wel vaker gedaan heeft en eigenlijk ook wel leuk vindt. Vanmorgen was het eerste concept klaar. De dank van de directeur was groot. Fijn om te horen!
De school van bitch werkt met een digitaal rapportfolio en bitch heeft zich de afgelopen periode bezig gehouden met het uploaden van Snappet-resultaten in de rapportfolio’s van de groepen 4 tot en met 8. Een eindeloos durende actie. Veel kinderen in combinatie met heeeeeel traaaaaage wiiiifiiiii. Maar de dankbaarheid van de collega’s maakt veel goed.
Andere klus: scriptie van de stagiair waarmee bitch tot december geduood heeft. Hij is bijna klaar, zowel de scriptie als de stagiair. Eindelijk weer eens een student die gewoon volgens schema afstudeert en dan ook nog een goede scriptie schrijft. Fijne klus, fijne as. collega, blije student!
De volgende klus wordt de schoolgids voor volgend jaar. Directeur weer blij. Scheelt haar veel werk.
En wekelijks bedenkt bitch startopdrachten voor de collega in bitch’ ex-groep. Ook leuk om te doen. Toch nog iets didactisch. Jammer dat bitch de opdrachten voor deze week nog op haar laptop had staan en niet in de cloud geparkeerd had. Volgende week beter!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: