bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch wil iets

op 09/06/2021

Thuiswerken, het is helaas niet anders. Maar het doet wel pijn. Aan polsen en handen vooral.
Dus besloot bitch dat het fijn zou zijn als ze thuis ook de spraaksturingssoftware kan gebruiken die ze op school heeft. Via de directeur werd een verzoek ingediend bij het bestuur van de Stichting, ondersteund door de bedrijfsarts. Hij vond het ook een strak plan. Het verzoek ging, vergezeld van een plaatje en een kostenraming, half maart richting bestuur. En dat was het.
In mei nog maar eens een mail gestuurd, nu ook aan het hoofd van de ICT-afdeling. De mevrouw van P&O zweeg in alle denkbare (computer)talen. Het ICT-hoofd reageerde dus wel. Eerst per mail, dat hij van niets wist. En later belde hij. Hij snapte het belang voor mij en zou er direct achteraan gaan. Dat was op 26 mei.
En weer bleef het stil. Vandaag heeft bitch na overleg met haar directeur een mail gestuurd aan de bestuurders van de Stichting. Met een cc naar het ICT-hoofd. Bitch stelde voor om de software zelf aan te schaffen en de rekening in te dienen bij het bestuur.
Bijna direct een reactie van het ICT-hoofd. Hij zou contact opnemen met de leverancier want waarschijnlijk kon het voor minder geld omdat ze al een licentie hebben voor mijn schoolversie. Nog even later weer een bericht. Ja hoor, het kon goedkoper. Bijdehante reactie van bitch: ‘En dus…?’ Dus zou ik een link krijgen voor de download. Maar wanneer? Joost mag het weten. Het ICT-hoofd heet niet Joost. Bitch ook niet.
Nog 4,5 week, dan is het vakantie. Zou het voor die tijd nog lukken?

bol.com | Dragon Professional Individual 15 (Dutch)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: