bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch en de RVK

op 29/06/2021

Bitch had vandaag een afspraak bij de reumaverpleegkundige. Het was degene die haar half maart aan het infuus gehangen en vertroeteld had. Ze had bitch ingepland op een dag dat ze zitting hield in het lokale ziekenhuis. Bitch had willen gaan fietsen, maar het regende stevig dus toch maar met de auto. Dat hadden meer mensen bedacht, er was pas een plekje op de 10e etage van de parkeergarage.
Eenmaal geparkeerd verstopte bitch zich achter haar mondkapje, maar in het ziekenhuis werd meegedeeld dat het mondkapje niet meer hoefde. Mooi dat bitch het toch ophield!
Jammer voor alle mensen die in dezelfde wachtkamer zaten te wachten op een bloedafname (wachttijd alweer meer dan een uur!), maar bitch was na 10 minuten al aan de beurt. De RVK (lekker kort!) had zich ingelezen en stelde vast dat het reuma gezien niet zo goed gaat. Correct! Ze gaf aan dit heel vervelend te vinden en op een beter resultaat gehoopt te hebben. Na wat inleidende vragen begon ze met het onderzoek van de gewrichten. Bij elk gezwollen of pijnlijke gewricht schudde ze haar hoofd en zei meelevend: “och, och, och…”. Ze deed dit ook bij de controle van de polsen, terwijl die al jaren gezwollen zijn. Bitch liet het maar zo. Zij vond al die uitingen van medeleven wel prettig.
Na het onderzoek volgde nog een uitgebreid gesprek over mogelijkheden, onmogelijkheden, opties en andere belangrijke onderwerpen. We hebben afgesproken, dat we elkaar weer zien als de reumatoloog een beslissing heeft genomen over het vervolgtraject. Dat gebeurt in september. De kans is groot dat er weer een switch in de medicijnen gemaakt wordt. Ondertussen gaat de RVK op zoek naar een alternatief voor de hydrotherapie, die helaas gestopt is. En ze gaat met de reumatoloog overleggen of bitch in aanmerking komt voor een revalidatietraject. We gaan het zien.

Reumatoïde artritis - Bravis ziekenhuis
Dit is niet de pols van bitch. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: