bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch breit

op 09/12/2016

Bitchgenoot bereidt zich voor op een voorstelling volgend weekend. Vandaag organiseerde bitch thuis een try-out met een bescheiden publiek. Voordat het zover was moest er alleen nog het een en ander geregeld worden. Zo heeft bitchgenoot een breiwerkje nodig en dat zou bitch regelen. Een paar weken geleden had zij op school een grote hoeveelheid breinaalden gezien dus ging bitch vandaag in de middag even naar school om een setje te halen. Daar gebeurde iets onverwachts. Een aantal kinderen was op de gang bezig met een proefje en zij kwamen enthousiast aangerend toen ze bitch zagen. Er werd hard geroepen dat juf er was en in een mum van tijd stond een groot deel van de groep bij de deur van het magazijn te roepen naar hun juf. Bitch was verrast… Als zij op haar werkdag aankondigt dat de andere juf er de volgende dag is, dan gaat er gejuich op. Vandaag was die andere juf er en nu kwamen ze joelend op bitch af alsof er geen leukere juf dan zij is. Nou ja, het zijn kinderen. Ze bleven overigens keurig staan bij de deur van het magazijn dat voor leerlingen verboden is.

breiwerkDe try-out was leuk! Met z’n zessen keken en luisterden we naar bitchgenoot. Hij speelde een monoloog over Koning Salomon. Het breiwerkje lag klaar en werd tijdens de monoloog eerst door adoptiezus en later door bitch zelf vakkundig verprutst. Na afloop werd bitchgenoot voorzien van goede adviezen en nutteloos commentaar en daarna was het tijd voor koffie. Leuke avond. Hopelijk wordt de serie voorstellingen die bitchgenoot volgende week bij zijn collega thuis speelt ook zo leuk!


2 responses to “Bitch breit

  1. stef7sa schreef:

    ? het breiwerkje was toch voor de bitchgenoot?

    • Cisca de Wit schreef:

      Hij vraagt aan het begin van de voorstelling of iemand wil breien omdat het geluid van de tikkende pennen zo gezellig is. Dus hij neemt het mee en de aangewezen vrijwilligers mogen breien. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: