bitchvandebovenbouw

Belevenissen van een juf in de bovenbouw in en buiten school

Bitch in de Bermuda Driehoek

op 22/11/2019

Het was zo raar! Bitch raakte vandaag kinderen en collega’s kwijt. Wat was er aan de hand??? Eén van de leerlingen van bitch was tijdens het buitenspelen naar binnen gevlucht. Hij had last van drie jongens uit groep 8 en dreigde een beetje door het lint te gaan. Gelukkig had de pleinwacht het in de gaten en zij vonden het goed dat hij naar binnen ging.
Tijdens de lunch heeft bitch even met het slachtoffer gepraat. Hij wist drie namen te noemen die bitch wel herkende uit de tijd dat ze bij haar in groep 5 zaten.
Groep 8 zit boven en bitch doet geen trappen. Ze besloot de leerkracht van groep 8 een appje te sturen met het verzoek de drie mannen even naar haar toe te sturen. Er kwam geen reactie, dus een plan was nodig.
In de groep van bitch ondertussen was het weer behoorlijk onrustig. Bitch besloot de jongen die op zijn stoel stond (draaistoel mét wielen, superlink!) even de klas uit te sturen om na te denken. Het joch schrok zich de pietjes. Hij is één van die kinderen die nooit raar doet. Terwijl hij naar het computerlokaal liep, bedacht bitch een plan voor haar onderhoud met de drie boosdoeners. Ze vroeg aan de uitgezette jongen of hij even naar de juf van groep 8 wilde lopen om te vragen of ze haar appje wilde lezen.
De tijd verstreek… Na 10 minuten geen booswichten, het appje nog op ongelezen, maar ook de jonge boodschapper meldde zich niet. Raar!
Bitch besloot een appje te sturen naar een andere collega op de bovenverdieping. Hij reageerde niet. Raar, want deze collega heeft zijn telefoon altijd aan staan. Hij is namelijk ook de directeur.
Een ander kind dat zijn broodje op had werd door bitch naar boven gestuurd om het verdwenen exemplaar te zoeken. Hij kwam niet terug. Raar!
Uiteindelijk heeft bitch haar stagiaire-collega gevraagd om even naar boven te gaan. Zij trof eerst jongen nummer twee aan. Die wist te melden dat jongen nummer 1 niet boven was. Toen hij terugkwam in de groep zei hij dat nummer 1 gewoon in de klas was. Niet dus. Hij had de naam niet goed verstaan.
Stagiaire-collega was inmiddels groep 8 ingelopen en trof daar nummer 1. Toen hij haar zag barstte hij in tranen uit. Hij dacht dat hij voor straf naar de collega van groep 8 moest. En die is altijd erg duidelijk: ‘Ben je eruit gestuurd? Ga zitten en hou je mond dicht!’ Van schrik was jongen 1 vergeten waarom hij ook alweer naar boven moest. Stagiaire-collega heeft hem maar even geknuffeld en ook bitch heeft even aandacht aan het mannetje besteed. Hij was helemaal van de rel. Even later verschenen de drie boosdoeners en kon bitch het hele gebeuren afronden. Pfff! Even dacht bitch dat ze terecht gekomen was in de Bermuda Triangle.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: